Skip to main content

HIFK ja HJK kohtaavat tiistaina 23.5. kello 18.30 käynnistyvässä ottelussa Telia 5G-Areenalla.

HIFK:n kannattajapääty IFK Klacken on loppuunmyyty, mutta muihin katsomoihin on yhä lippuja saatavilla. Liigakauden ensimmäisen Stadin Derbyn pääsyliput ovat myynnissä Ticketmasterin verkkosivuilla sekä kaikissa Ticketmasterin lippukaupoissa. Lähimmän lippukauppasi voit tarkistaa täältä. HJK myy oman kannattajapäätynsä pääsyliput.

Portit stadionille aukeavat kello 17.30. Porteilla järjestetään turvatarkastus, joten muista varata riittävästi aikaa stadionille saapumiseen. Ravintola Bollis Bar & Bistro pyrkii järjestämään stadionin ulkopuolelle ruokarekan.

Omalla autolla liikkumista kannattaa välttää stadionin välittömässä läheisyydessä. Julkinen liikenne on voittajan valinta. Omalla autolla saapuessasi varaa aikaa parkkipaikan löytämiseen. Urheilukatu on koko tapahtuman ajan osittain suljettu. Molempien joukkueiden kannattajat marssivat stadionille, joka aiheuttaa katujen sulkemista.

Jos sinulla on otteluun mobiililippu, lataa se jo valmiiksi puhelimeesi ja ota koodi esille portille tullessasi.

HUOM! Median edustajia pyydetään akkreditoitumaan etukäteen ottelua varten. Ennakkoakkreditoitumista tulee anoa sähköpostiosoitteesta .
Sekä kirjoittavien toimittajien että valokuvaajien paikkoja on rajoitettu määrä.

Tervetuloa seuraamaan ainutlaatuisella tunnelmalla varustettua Stadin Derbyä! #StadinDerby #HIFKlive

HIFK – HJK keskiviikkona 10.8. kello 18.30 Sonera Stadiumilla
> Osta liput matsiin