Skip to main content

Kuva: Luukas Salin

Lauantaina kauden ensimmäisen voittonsa Veikkausliigassa napanneen HIFK:n ottelut jatkuvat perjantaina vierasottelulla Kuopion Palloseuraa vastaan. HIFK:n kannattajaryhmä Stadin Kingit järjestää Kuopioon bussikuljetuksen. Ilmoittaudu mukaan ja lähde Savon Sanomat Areenalle kannustamaan IFK voittoon!

Kuopio pe 12.5.

Aikataulu:
12.30 Lähtö, Töölön Kisahallin pääty
18.30 KuPS – HIFK, Savon Sanomat Areena
02.00 Paluu Kisahallille

Matkan hinta on 40 euroa. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen . Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi sekä kotipaikkakunta. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

Huomio! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen. Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai Facebook-ryhmän kautta.

Seuraava kotiottelu: HIFK – IFK Mariehamn perjantaina 19.5. kello 18.30 Telia 5G-Areenalla
> Osta liput matsiin