Skip to main content

HIFK ja HJK kohtaavat tänään Telia 5G-Areenalla pelattavassa Veikkausliiga-kauden ensimmäisessä Stadin derbyssä kello 18.30. Portit stadionille aukeavat kello 17.30 ja porteilla järjestetään turvatarkastus. HIFK:n myynti- ja tapahtumapäällikkö Raakel Koittola muistuttaa ihmisiä saapumaan ajoissa. Tervetuloa nauttimaan ainutlaatuisesta jalkapallotapahtumasta!

Tässä tärkeimmät vinkit upeaan jalkapalloelämykseen:

1. Tule paikalle ajoissa.

”Stadionille tulee 10 500 ihmistä katsomaan jalkapalloa. Kun kaikille tehdään lippu- ja turvatarkastus, se väistämättä aiheuttaa jonkin verran jonoja. Jos haluaa olla omalla paikallaan ottelun alkaessa kello 18.30, kannattaa saapua stadionille hyvissä ajoin.”

2. Ota maksusovellus käyttöön.

”Myyntipisteissä ei välttämättä tarvitse olla käteistä, vaan kortitkin käyvät. Kun on paljon asiakkaita, niin varmaan jonojakin syntyy. Suosittelen Yonoton-älypuhelinsovelluksen käyttöönottoa. Sillä voit tilata ja maksaa vaikkapa katsomosta käsin, ja sitten vain noutaa ostokset ilman jonoa.”

3. Saavu julkisilla.

”Julkiset ovat etenkin tänään voittajan valinta. Parkkipaikkaa ei välttämättä kovin läheltä löydy, ja sen etsinnän voi välttää kokonaan tulemalla paikalle julkisilla.”

4. Jätä omat juomat kotiin.

”Kaikki sujuu nopeammin ja paremmin, kun ei yritä ottaa mukaan edes omaa vesipulloa. Ne ja esimerkiksi sateenvarjot hidastavat myös turvatarkastuksia.”

5. Varaa mukaan kärsivällisyyttä ja juhlamieltä.

”Tänään kannattaa nauttia siitä, että meillä on Veikkausliigassa tämmöinen hieno, kansainvälisen tason jalkapallotapahtuma. On kannattajien marsseja ja karnevaalitunnelmaa. Sää on aurinkoinen ja oma mielentila on syytä säätää samanlaiseksi. Silloin tulee varmasti hyvä tapahtuma.”

HIFK – HJK tänään kello 18.30 Telia 5G-Areenalla
> Lippuja yhä jäljellä
> ISTV ja Ruutu+ näyttävät ottelun suorana lähetyksenä kello 17.45 alkaen