Skip to main content

HIFK kohtaa tänään Telia 5G-Areenalla pelattavassa liigaottelussa RoPS:n.

Kello 18.00 käynnistyvää ottelua voit seurata tänään vapaasti katseltavan Ruutu+:n sekä ISTV:n palveluista. HIFK Fotbollin Twitter-tili @HIFKedustus välittää tärkeimmät ottelutapahtumat hashtagilla #HIFKlive. Otteluennakon pääset lukemaan tästä.

HIFK:n avauskokoonpanossa on muutama muutos edelliseen SJK-otteluun. SJK:ta vastaan hattutempun tehnyt Pekka Sihvola on sairastumisen vuoksi sivussa ja hänen paikkansa hyökkäyksessä ottaa Mikael Forssell, joka esiintyy ensimmäistä kertaa IFK:n avauskokoonpanossa. Lisäksi keskuspuolustaja Pauli Kuusijärvi pelaa kauden ensimmäisen ottelunsa ja Nnaemeka Anyamele nousee avauskokoonpanoon.

Portit stadionille aukeavat kello 17.00. Suosittelemme ostamaan liput ennakkoon ja saapumaan ajoissa paikalle. Varaudu porteilla turvatarkastukseen. Tervetuloa kannustamaan IFK kauden ensimmäiseen voittoon!

HIFK – RoPS tänään kello 18.00 Telia 5G-Areenalla
> Osta liput matsiin
> ISTV ja Ruutu+ näyttävät ottelun suorana lähetyksenä (Ruutu+ vapaasti katseltavissa)
> Pelaa Veikkaus-pelisi osoitteen hifkfotboll.fi/veikkaus kautta ja tuet IFK:n junioritoimintaa