Skip to main content

HIFK ja FC Inter kohtaavat tänään ensimmäistä kertaa tällä kaudella Veikkausliigassa.

Ottelu käynnistyy Telia 5G-Areenalla kello 15.00. Ennakkoliput otteluun saat Ticketmasterin verkkosivuilta. HSL tarjoaa asiakkailleen erikoishintaisia 7 euron ennakkolippuja Itäkatsomoon. Lunasta tarjous HSL-matkakortillasi täältä.

Antti Muurinen on tehnyt kaksi muutosta HIFK:n avauskokoonpanoon sitten viime tiistaina pelatun HJK-ottelun. Pekka Sihvola ja Juho Mäkelä ovat avauskokoonpanossa. Mikael Forssell ja Jukka Halme ovat mukana vaihtopenkillä. Vammojen takia sivussa ovat Fredrik Lassas, Pauli Kuusijärvi, Tuukka Andberg sekä Jani Bäckman, joka lähenee pelikuntoa.

ISTV, Ruutu+ ja vapaasti katsottavan Nelosen Futiskierros näyttävät ottelun suorana lähetyksenä. HIFK:n Twitter-tili välittää ottelutapahtumat hashtagilla #HIFKlive.

HIFK – FC Inter tänään kello 15.00
> Osta liput matsiin