Skip to main content

Helsingin IFK ja Helsingin Jalkapalloklubi kohtaavat tänään liigakauden ensimmäisessä Stadin Derbyssä. Ottelu käynnistyy Telia 5G-Areenalla kello 18.30 ja portit stadionille aukeavat kello 17.30. Saavu ajoissa paikalle ja varaudu turvatarkastuksiin. Molempien joukkueiden kannattajat marssivat stadionille, joka aiheuttaa katujen sulkemista.

HIFK:n avauskokoonpanossa on yksi muutos perjantaina pelattuun IFK Mariehamn-otteluun. Keskuspuolustaja Kim Raimi on toipunut pelikuntoon ja on avauskokoonpanossa Nosh A Lodyn toppariparina. IFK Mariehamnia vastaan avauskokoonpanossa pelannut Aleksi Ristola aloittaa vaihdossa. Lisäksi edelliset ottelut sivussa ollut Abaas Ismail on vaihtopenkillä mukana.

ISTV ja Ruutu+ näyttävät ottelun suorana lähetyksenä. ISTV:n studio-osuus alkaa kello 17.45. HIFK:n Twitter-tili välittää ottelutapahtumat hashtagilla #HIFKlive.

Mediakatsomo on täyteen buukattu ja HIFK Fotboll ei enää ota akkreditoitumisia vastaan.

Otteluun on yhä noin 300 pääsylippua jäljellä, joten paikalle on saapumassa yli 10 000 katsojaa. Varmista paikkasi ottelussa, sillä liput menevät kovaa vauhtia. HJK myy oman fanipäätynsä liput. Tätä ottelua et halua missata!

HJK Avauskokoonpano
#6 Juha Pirinen
#8 Rafinha
#9 Demba Savage
#10 Atom
#11 Morelos
#14 Sebastian Dahlström
#15 Ville Jalasto
#21 Thomas Dähne (MV)
#22 Anthony Annan
#31 Akseli Pelvas
#32 Faith Friday Obilor

HIFK – HJK tänään kello 18.30 Telia 5G-Areenalla
> Lue paikalle saapuville katsojille tärkeitä ohjeita
> Osta liput otteluun