Skip to main content

ZeroPoint on tukemassa HIFK Fotbollia kaudella 2017

HIFK luottaa tulevalla kaudella palautumisessa ja urheiluvammojen ehkäisyssä sekä hoidossa ZeroPointin kompressiotuotteita. Tiukassa pelitahdissa kehonhuolto ja palautuminen ovat avainasemassa.

– ZeroPointin kompressiotuotteista erikoiskudotut sukat ja säärystimet perustuvat lääketieteelliseen kompressioon, jossa asteittain aleneva paine on suurin nilkan kohdalla, pienentyen kohti polvea. Anatomisesti leikatut eli lihasten muotoja mukailevat Power Compression -trikoot puolestaan tuovat lihaksiin ja lihasryhmiin suoraan kohdistuvaa kompressiota, ZeroPointin toimitusjohtaja Jaakko Hintikka kertoo.

Kompressio estää lihaskramppeja, parantaa suoristuskykyä ja ehkäisee lihasvammoja.

– Jalat voivat tuntua raskailta harjoituksen jälkeen. Palautumiseen olen käyttänyt ZeroPointin kompressiosukkia ja tightseja. Olen todennut ne hyvin toimiviksi. Olen saanut myös muihin lihasjumeihin ja loukkaantumisiin apua ZeroPointin tuotteista. Kompressiohousut myös estivät nesteen kertymisen polveeni, kun isku etureiteen sai nesteen valumaan polven alueelle, ZeroPointin kummipelaajana toimiva HIFK-toppari Pauli Kuusijärvi kertoo.

Kompressiovaatteiden avulla palautuminen nopeutuu

Jalkapalloilijoilla pelireissut ovat tunnetusti pitkiä ja kotiinpaluu peleistä saattaa venyä yömyöhään. Kun maitohappo poistuu nopeammin ja lihaksiin saadaan tuoretta happirikasta verta, urheilusuorituksesta palautuu nopeammin.

– Kompressiovaatteet auttavat palautumiseen, sillä ne parantavat verenkulkua, auttavat poistamaan maitohappoja, vähentävät rasituksen ja väsymyksen tunnetta. Ne ovat apuna myös turvotuksen poistoon esimerkiksi vieraspelireissuilla, Kuusijärvi kehuu.

ZeroPoint

Zero Point Finland Oy on 2009 perustettu suomalainen yritys, jonka päämäärä on kehittää erittäin korkealaatuisia tuotteita urheiluun, vapaa-aikaan ja hyvinvointiin. Toiminta perustuu korkealaatuiseen urheilua ja liikuntaa tukevaan tuotesarjaan sekä tuotekehitykseen. ZeroPoint-tuotteita Suomessa myy GD Promotions Oy. Lue lisää yrityksestä sekä tuotteista ZeroPointin kotisivuilta.

Esa Terävä

Pauli Kuusijärvi