Skip to main content

Töölössä pelataan jatkossa Telia 5G-Areenalla.

Pitkäjänteinen yhteistyö teleoperaattorin kanssa saa alkavalla kaudella uuden yhteyden eri asiakasryhmiin parannetun teknologian ja palveluiden avulla. Stadionille tuodaan katsojien iloksi myös paljon muita uudistuksia kauden aikana.

Stadionin nimen muutos liittyy ennen kaikkea Telian haluun tuoda ensimmäisenä uudet teknologiat stadionille ja rikastuttaa asiakaskokemusta. 5G parantaa tulevaisuudessa mobiiliverkon yhteysnopeuksia ja kapasiteettia jopa satakertaiseksi nykyisestä. Vallankumoukselliseksi tekniikan tekee kyky palvella valtavaa määrää verkkoon kytkettyjä laitteita sekä mahdollisuus rakentaa reaaliaikaisia, erittäin luotettavia yhteyksiä vaativia palveluita.

– ”5G” Areenan nimessä kertoo uusien palveluiden maailmasta, jonka teknologian seuraava sukupolvi tekee mahdolliseksi. Matkalla kohti 5G:tä haluamme jo tällä kaudella luoda uusia, hauskoja ja mielenkiintoisia kokemuksia matsia seuraaville katsojille niin paikan päällä kuin mobiililaitteidenkin välityksellä, sanoo Chief Digital Officer Jani Engberg Telialta.

– Moderni teknologia antaa myös alustan stadionin uusille palveluille ja jokaiselle katsojalle mahdollisuuden aivan uudenlaiseen tapahtumakokemukseen teknologian avulla.

Uusi ravintoloitsija tuo yrittäjämäistä otetta keväällä avattuun Bollis Bar & Bistroon. Pelkästään ravintolan ilme ja lounaslista eivät ole uudistuneet, vaan myös toimintaan, tuotevalikoimiin ja palveluihin tulee monipuolisuutta. Iso muutos on, että kauden edetessä on tarkoitus pitää ravintolaa auki myös iltaisin ja tämän vuoksi sen yhteyteen on myös tehty uudistettu baari. Asiakaspalautteen pohjalta myös kioskipisteiden tuotevalikoima kasvaa ja kauden aikana on tarkoituksen tuoda jonottamista vähentävää ennakkotilausteknologiaa.

– Hyvä ruoka ja palvelu ovat meidän tavaramerkkejä, ja olemme ketteriä tekemään uusia ratkaisuja eri tapahtumiin ja kuuntelemaan asiakkaiden tarpeita, ravintoloitsija Petra Savolainen sanoo.

HIFK on myynyt lähes 1500 kausikorttia ensi kauden kotiotteluihinsa, joka vastaa tässä vaiheessa viime kauden myyntivauhtia.

HIFK pelaa ensimmäisen kotiottelunsa Telia 5G-Areenalla lauantaina 15. huhtikuuta, kun sarjanousija JJK saapuu Stadiin. Osta liput kotiavaukseen.