Skip to main content

HIFK kohtaa tänään Seinäjolla pelattavassa liigaottelussa SJK:n.

OmaSP Stadionilla kello 20.00 käynnistyvää ottelua voit seurata ISTV:n ja Ruutu+:n palveluista. Myös HIFK Fotbollin Twitter-tili @HIFKedustus välittää tärkeimmät ottelutapahtumat hashtagilla #HIFKlive. Otteluennakon pääset lukemaan tästä ja Xhevdet Gelan kommentit SJK:sta tästä.

HIFK:n päävalmentaja Antti Muurinen on tehnyt muutaman muutoksen SJK-ottelua varten. Tomi Maanoja palaa maalille, jonka lisäksi Jani Bäckman, Jukka Halme, Fredrik Lassas ja Esa Terävä nousevat HIFK:n avauskokoonpanoon. Nosh A Lody on sivussa pelikiellon takia. Luottopuolustaja Pauli Kuusijärven arvioitu toipumisaika on noin kaksi viikkoa.

SJK – HIFK tänään kello 20.00 OmaSP Stadionilla
> ISTV ja Ruutu+ näyttävät ottelun suorana lähetyksenä
> Pelaa Veikkaus-pelisi osoitteen hifkfotboll.fi/veikkaus kautta ja tuet IFK:n junioritoimintaa

HIFK pelaa seuraavan kotiottelunsa lauantaina 6. toukokuuta, kun Juha Malisen luotsaama RoPS saapuu Telia 5G-Areenalle. Ottelu käynnistyy kello 18.00 ja ennakkoliput saat ostettua Ticketmasterista sekä kaikista Ticketmasterin lippukaupoista. Muistathan myös, että kauden ensimmäisen Stadin Derbyn pääsyliput ovat myynnissä.

Liput HIFK:n kotiotteluihin