Skip to main content

Lauantaina ensimmäisen kotiottelunsa pelaava HIFK on myynyt yli 1600 kausikorttia kauden 2017 kotiotteluihin. Seuran omille junioreille tarkoitettuun Snadit Kingit -katsomoon on mennyt yli tuplasti enemmän kausikortteja kuin viime kaudella.

Ehdit hankkia oman kausikorttisi vielä ennen lauantain JJK-ottelua ja myös sen jälkeen. Kausikorttisi ei ehdi postitettuna kotiin ennen JJK-ottelua, mutta voit noutaa pääsylipun omalle kausikorttipaikallesi lauantaina pohjoispäädyn lipunmyyntiluukulta maksutodistusta vastaan.

Kausikortilla näet HIFK:n kaikki 16 Telia 5G-Areenalla pelattavaa kotiottelua parhailta paikoilta. Oman istumapaikan lisäksi vältät kausikortin ostamalla jonottamisen lippuluukuille ja saat merkittävän hintaedun verrattuna irtolipun ostamiseen. HIFK:n kausikortti Klackeniin maksaa toimituskuluineen 154 € ja pääkatsomoon 279 €.

HIFK:n kausikortit ovat myynnissä Ticketmasterin verkkosivuilla ja kaikissa Ticketmasterin lippukaupoissa. Lippukaupoista voit ostaa ja noutaa lippuja myös kulttuuriseteleillä. Lisäksi voit noutaa varauksesi kaikista R-kioskeista. Sinun tulee rekisteröityä Ticketmasterin asiakkaaksi, jotta voit tilata kausikortin (rekisteröityminen on maksutonta).

HIFK kohtaa kauden ensimmäisessä kotiottelussaan jyväskyläläisen JJK:n lauantaina 15.4. kello 18.30. HIFK:n kotiotteluiden irtoliput kaudelle 2017 ovat myynnissä HIFK Shopissa, Ticketmasterin verkkosivuilla sekä kaikissa Ticketmasterin lippukaupoissa. Uutena lippukategoriana HIFK tarjoaa erikoishintaisia pääsylippuja eläkeläisille, opiskelijoille ja varusmiehille pohjoispäädyssä sijaitsevaan IFK Klackeniin.

Lisätietoja lipunmyynnistä ja kausikorttien ostamisesta saat sähköpostiosoitteesta .

Kotiavaus: HIFK – JJK lauantaina 15.4. kello 16.00 Telia 5G-Areenalla
> Osta liput matsiin

  • IFK Klacken: 15€ ennakkoon, 18€ ovelta
  • Pääkatsomo: 21€ ennakkoon, 25€ ovelta
  • Eläkeläiset, opiskelijat ja varusmiehet IFK Klackeniin: 11€ ennakkoon, 15€ ovelta
  • Lapsi 7-16v: 8€ ennakkoon, 10€ ovelta
  • Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi
  • Pyörätuolipaikka halvimman pääsylipun mukaan + avustaja ilmaiseksi
  • Snadit Kingit-kausikortilla aikuisen lipun hinta 10€