Skip to main content

Seurahistoriansa kolmannen Veikkausliigakauden tänään vierasottelulla PS Kemiä vastaan aloittava HIFK on myynyt yli 1500 kausikorttia ensi kauden kotiotteluihinsa. Tilaa oma kausikorttisi 10.4. kello 23.59 mennessä, jotta se ehtii postitse perille ennen ensimmäistä kotiottelua.

Seuran omille junioreille tarkoitettuun Snadit Kingit -katsomoon on mennyt yli tuplasti enemmän kausikortteja kuin viime kaudella. Kausikorttinsa jo ostaneille on lähetetty sähköpostitse viesti, jossa on linkki erikoishintaiseen kaverikausikorttiin.

Kausikortilla näet HIFK:n kaikki 16 Telia 5G-Areenalla pelattavaa kotiottelua parhailta paikoilta. Oman istumapaikan lisäksi vältät kausikortin ostamalla jonottamisen lippuluukuille ja saat merkittävän hintaedun verrattuna irtolipun ostamiseen. HIFK:n kausikortti Klackeniin maksaa toimituskuluineen 154 € ja pääkatsomoon 279 €.

HIFK:n kausikortit ovat myynnissä Ticketmasterin verkkosivuilla ja kaikissa Ticketmasterin lippukaupoissa. Lippukaupoista voit ostaa ja noutaa lippuja myös kulttuuriseteleillä. Lisäksi voit noutaa varauksesi kaikista R-kioskeista. Sinun tulee rekisteröityä Ticketmasterin asiakkaaksi, jotta voit tilata kausikortin (rekisteröityminen on maksutonta).

HIFK kohtaa kauden ensimmäisessä kotiottelussaan jyväskyläläisen JJK:n lauantaina 15.4. kello 18.30. HIFK:n kotiotteluiden irtoliput kaudelle 2017 ovat myynnissä HIFK Shopissa, Ticketmasterin verkkosivuilla sekä kaikissa Ticketmasterin lippukaupoissa. Uutena lippukategoriana HIFK tarjoaa erikoishintaisia pääsylippuja eläkeläisille, opiskelijoille ja varusmiehille pohjoispäädyssä sijaitsevaan IFK Klackeniin.

Lisätietoja lipunmyynnistä ja kausikorttien ostamisesta saat sähköpostiosoitteesta .

Kotiavaus: HIFK – JJK lauantaina 15.4. kello 16.00 Telia 5G-Areenalla