Skip to main content

HIFK kohtaa tänään HJK:n viimeisessä Suomen Cupin ottelussaan. Ottelu pelataan Sonera Stadiumilla kello 18.30 alkaen. 

Vierasjoukkueena pelaava HIFK myy oman fanikatsomonsa eli pohjoispäädyssä sijaitsevan IFK Klackenin pääsyliput Ticketmasterin kautta.

Ottelun pääsyliput ovat myynnissä Ticketmasterin verkkosivuilla sekä kaikissa Ticketmasterin lippukaupoissa. Lippujen hinnat ovat 20€ aikuinen / 9€ lapset 7-16v. Lippuja voit ostaa myös HIFK Shopista (Helsingin jäähalli). HIFK Shop tarjoaa -20% alennuksen HIFK Fotbollin fanituotteista. HIFK Shop on avoinna arkisin kello 9-17.

HIFK:n osakeomistajille ja kausikorttiasiakkaille on lähetetty erillinen sähköposti, josta löytyvästä linkistä ennakkolippuja voi ostaa edullisemmin. Erikoishintaisten ennakkolippujen hinnat ovat 15€ aikuinen / 7€ lapset 7-16v. Lippuja voi varata maksimissaan kolme lippua per asiakas. Jos sähköpostia ei näy saapuneet-kansiossa, niin muista tarkistaa myös ”muut”-kansiot.

Lipunmyynti ovelta aukeaa tuntia ennen ottelua

Otteluun voi ostaa lippuja myös ovelta. Pohjoispäädyssä sijaitsevan HIFK:n fanikatsomon lipunmyyntikopit aukeavat tuntia ennen ottelua eli kello 17.30. Liput ovelta maksavat 20€ aikuinen ja 9€ lapset 7-16v. Saavu paikalle ajoissa, pukeudu lämpimästi ja varaudu turvatarkastuksiin.

Lisätietoja lipunmyynnistä saat sähköpostiosoitteesta

HJK – HIFK keskiviikkona 1.3. kello 18.30 Sonera Stadiumilla
HIFK-kannattajien marssi kohti stadionia starttaa ravintola Hookin edestä kello 17.30.