Skip to main content

HIFK järjestää takuulla kesän hauskimmat futisleirit!

Leireille ovat tervetulleita 7-12-vuotiaat jalkapalloilijat

  • Ryhmä 1: 04-06-syntyneet pelaajat.
  • Ryhmä 2: 07-09-syntyneet pelaajat.

Valmennuksesta vastaa seuramme pätevät juniorivalmentajat ja Edustusjoukkueemme pelaajat.

Viikon tavoitteena on tarjota jokaiselle osallistujalle paljon onnistuneita kokemuksia jalkapallon parissa, maagisia -kynämäisiä- kikkoja sekä mukavaa oheistoimintaa ja muita yllätyksiä. Kasvatuksellista näkökulmaa ei ole myöskään unohdettu, vaan pelaajille on tarjolla arvokasta oppia muun muassa terveistä elämäntavoista ja ravinnosta.

Meille tavoitteet eivät ole vain sanahelinää. Kokemuksemme, tietämyksemme ja palavan intohimomme ansiosta uskallamme luvata lapsille unohtumattoman kokemuksen kuningasjalkapallon parissa.

Paneudumme valmentamiseen intohimolla ja sydämellä sekä välitämme jokaisen lapsen jokaisesta hetkestä. Arvojamme ovat rakkaus sekä kunnioitus lajia kohtaan.

Tavoitteet saavutamme siis:

  • Asialleen sydämellä omistautuneiden valmentajien ansiosta.
  • Laadukkaan ja hyvin suunnitellun ohjelman ansiosta. Lapset tykkäävät leikkimielisestä kisailusta, sitä siis teemme paljon!
  • Vaalimalla tarkkaan mietittyjä arvojamme leirin jokaisena hetkenä. Arvojen tulee huokua tekemisestämme ulkopuolisen silmiinkin.

Koska leirit pidetään?

Kesäkuussa viikot heti koulujen päätyttyä (5.6.-9.6. & 12.6.-16.6), ensimmäinen viikko Väinämöisen kentällä ja toinen Brahen kentällä sekä elokuussa viikko ennen koulujen alkua Väinämöisen kentällä (31.7.-4.8).

Lisätietoa: .

Leirin hinta on 185€/ viikko. Hintaan sisältyy kaksi harjoitusta päivässä, lämmin lounas, sekä yllätyspalkintoja. Varaa paikkasi ajoissa, sillä leiri täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä! Nähdään kesällä!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ