Skip to main content

Veikkausliigakauden perinteinen ja median edustajille suunnattu avaustilaisuus järjestetään torstaina 30. maaliskuuta. Tilaisuus järjestetään viimevuotiseen tapaan Vallilassa OP Ryhmän pääkonttorilla.

Tilaisuuden yleistä osuutta pääsee seuraamaan suorana lähetyksenä ISTV:stä kello 14.00 alkaen. Tästä suoraan lähetykseen.

Kauden avaustilaisuudessa esittäytyvät kauden 2017 Veikkausliigajoukkueet. Paikalla ovat päävalmentajat ja kapteenit kaikista 12 Veikkausliigajoukkueesta. HIFK:sta paikalla ovat päävalmentaja Antti Muurinen sekä kapteeni Mika Väyrynen.

ISTV esittää Veikkausliigan avaustilaisuuden juonnetun osuuden suorana lähetyksenä Ilta-Sanomien verkkosivuilla kello 14.00 alkaen. Ilta-Sanomat antaa lisätietoja lähetyksestä omilla sivuillaan ennen lähetyksen alkua. OP-ryhmän pääkonttorissa järjestettävän tilaisuuden juontavat Hanna-Riikka Hosio ja Antti Pohja. Yleisen osuuden kesto on noin 1,5 tuntia