Skip to main content

HIFK kohtaa tänään harjoitusottelussa Ykkösessä pelaavan Turun Palloseuran.
> Lue otteluennakko

Ottelu polkaistaan käyntiin Töölön jalkapallostadionilla kello 17.30. Pääkatsomo on avoinna ottelua varten ja portit stadionille aukeavat kello 16.45. Paikalla on fanituotemyyntiä, jonka lisäksi sinulla on mahdollisuus ostaa myös HIFK:n kausikortti kaudelle 2017. Maksutapoina käyvät kortti ja käteinen (käteisellä maksaessasi varaa mukaasi tasaraha).

HIFK Fotboll tarjoaa perjantaina HIFK Hockeyn kausikorttilaisille ja samana päivänä pelattavan HIFK-TPS -playoff-jääkiekko-ottelun ottelulipulla voucher-lipun HIFK:n kotiotteluihin, jonka voit vaihtaa huhtikuun aikana varsinaiseen lippuun HIFK Shopista. Voucher-lippu ei koske HJK-kotiottelua. Voucher-liput jaetaan pääkatsomon tasanteella lätkäkausikorttia tai ottelulippua vilauttamalla. Tule hakemaan omasi! (HUOM. 1 voucher per kausikortti/ottelulippu)

TPS-ottelu toimii HIFK:lle kenraaliharjoituksena ennen 8.4. käynnistyvää Veikkausliigaa. HIFK pelaa ensimmäisen kotiottelunsa lauantaina 15. huhtikuuta, jolloin sarjanousija JJK saapuu Stadiin.

HIFK:n kausikortit 2017

Kausikortteja on myyty yli 1400. Nyt on aika varmistaa paikkasi HIFK:n kaikissa 16 kotiottelussa.
> Osta kausikortti

Otteluliput 2017

HIFK tarjoaa uutena lippukategoriana erityishintaisia ennakkolippuja eläkeläisille, opiskelijoille ja varusmiehille. Kauden ensimmäisen Stadin Derbyn lipunmyynti on ollut vauhdikasta, joten kannattaa toimia vielä kun ehtii.
> Osta liput HIFK:n kotiotteluihin