Skip to main content

HIFK Fotboll och HBL utvidgar samarbetet som påbörjades för ett år sedan. Syftet är att satsa på innehållssamarbete och att skapa intressant svenskspråkigt innehåll för både HIFK och Hufvudstadsbladet.

– HIFK är en tvåspråkig förening och vi vill utveckla vårt mediautbud till att ha mera material på svenska. HBL och HIFK vill båda satsa på fortsatt samarbete med större fokus på just svenskspråkigt innehåll, kommenterar HIFK:s försäljningschef Raakel Koittola.

Samarbetet innebär bland annat att HIFK-målvakten Carljohan ”Saku” Eriksson kommer att börja blogga på hbl.fi.

– Genom samarbetet och t.ex. fotbollsbloggen får våra läsare följa med bakom kulisserna och ta del av ett unikt innehåll, säger Susanna Ilmoni, chefredaktör på HBL.

Under säsongen får du läsa om både fotbollsfest och ligavardag på www.hbl.fi/bloggar. Du hittar också svenskspråkigt innehåll på webbsidorna hifkfotboll.fi och hbl.fi samt på våra sociala medier.

HIFK:s Nnaemeka Anyamele och Matias Hänninen besökte HBL:s huvudkontor och överräckte den nya spelskjortan och shortsen, med HBL:s reklam, till KSF Media:s marknadsföringschef Christoffer Lundén.