Skip to main content

HIFK Fotboll laajentaa yhteistyötään autoliike Arita Helsingin ja Nissanin kanssa.

– Olemme tehneet yhteistyötä nousukaudesta 2015 lähtien ja nyt pääsemme tekemään vielä enemmän. Seuraavien kahden vuoden ajaksi on tiedossa monenlaista tekemistä ja uusia kokonaisuuksia! On mahtavaa päästä rakentamaan luotettavan yhteistyökumppanin sekä hienon brändin kanssa, kertoo HIFK Fotbollin myyntipäällikkö Raakel Koittola.

Arita Helsinki on ensimmäinen vain Nissaniin erikoistunut täyden palvelun autoliike pääkaupunkiseudulla. Nissan on yksi maailman suurimmista autovalmistajista ja Suomen suosituimpien automerkkien kärkipäässä.

– Meille oli luontevaa jatkaa jo toimivaa yhteistyötä ja Nissanin kautta jalkapalloon isommin lähteminen oli luonnollinen valinta. Odotamme innolla tulevaa kautta, kertoo Arita Helsingin myyntipäällikkö Heikki Lahti.

Arita Helsinki palvelee koko pääkaupunkiseutua. Löydät liikkeestä koko Nissanin malliston sekä täydet palvelut Nissan myynnin, huollon, kolarikorjauksen, leasingin, yritysmyynnin, katsastuksen ja vuokrauksen parissa.