Skip to main content

Veikkausliigan otteluita esittävät IS Extra ja Ruutu+ toivovat kyselyyn vastauksia sekä tilaajilta että ei-tilaajilta.

Ilta-Sanomien verkkopalvelu IS Extra ja Nelosen Ruutu+ esittävät kaikki Veikkausliigan ottelut kaudella 2017. IS Extra on esittänyt Veikkausliigaa kaudesta 2015 ja Ruutu+ tuli mukaan yhteistyöhön viime kaudella.

IS Extra ja Ruutu+ keräävät nyt verkkokyselyn avulla mielipiteitä sekä tilaajilta että ei-tilaajilta. Osa kysymyksistä liittyy erityisesti Veikkausliigaan ja sen seuraamiseen. Kyselyyn vastaaminen vie noin viisi minuuttia.

Pääset vastaamaan kyselyyn klikkaamalla tätä linkkiä.

 

Hankkimalla kausikortin helmikuun aikana saat kaupan päälle kaksi ottelulippua HIFK:n kotiotteluihin kaudelle 2017. Hyödynnä tarjous ja ota ystäväsi mukaan nauttimaan HIFK:n kotiotteluiden ainutlaatuisesta tunnelmasta!

Helmikuun aikana kausikorttinsa ostaneille asiakkaille lähetetään kausikortin postittamisen yhteydessä kahden ottelulipun voucherpaketti. Voucherpaketin voi lunastaa HIFK Shopin myymälästä (Helsingin jäähalli) 13.3. alkaen, kun kotiotteluiden pääsyliput tulevat myyntiin.

Lue lisää ja hanki oma kausikorttisi!