Skip to main content

HIFK kohtaa lauantaina 18.2. Suomen Cupin C-lohkon ottelussa Kakkosessa pelaavan FC KTP:n. Talin jalkapallohallissa kello 16.00 alkava ottelu on HIFK:n viimeinen kotiottelu tämän vuoden Suomen Cupissa. Ennakkoliput otteluun myy HIFK Shop.

Suomen Cup on ollut HIFK:lle todella iso pettymys. Tasapeli Grankulla IFK:ta vastaan ja tappiot FC Hongalle sekä yhteistyöseura Gnistanille ovat osoittaneet selkeästi, että pelissä on vielä paljon kehityskohtia. Liigakausi käynnistyy HIFK:n osalta lauantaina 8.4. pelattavalla vierasottelulla PS Kemiä vastaan.

– Tuloksellisesti kaikki pelatut ottelumme tänä vuonna eivät ole olleet hääppöisiä. Pelit ovat olleet selkeästi valmistavia otteluita. En halua selitellä, mutta ehkä se tietyllä tavalla korreloi myös tuloksiin, kun meillä on vielä muutamia pelaajia sivussa. Nyt meillä alkaa pikkuhiljaa olemaan ne pelaajat kasassa, jotka tulevat myös pelaamaan, HIFK:n päävalmentaja Antti Muurinen kertoo.

Kolmessa pelatussa Suomen Cupin ottelussa HIFK on onnistunut tekemään vain kaksi maalia. Molemmat maaleista tulivat GrIFK:ta vastaan ja HIFK ei ole onnistunut maalinteossa edellisessä kahdessa ottelussa. Päästettyjä maaleja on myös luvattoman paljon, kun omissa on kolissut seitsemän kertaa.

– Tehojen kanssa on ollut vaikeata ja oma pää on vuotanut. Joukkuepelaaminen on yksi isoimmista kehityskohdistamme. Luotan kuitenkin vahvasti siihen, että pelimme kehittyy, kun pelaajat alkavat tervehtymään, Muurinen sanoo.

Antti Muurinen ei ole ollut tyytyväinen alkukauden tuloksiin.

HIFK:n päävalmentaja Antti Muurinen ei ole ollut tyytyväinen alkukauden tuloksiin.

HIFK:n kokoonpanosta ovat varmuudella sivussa Pekka Sihvola ja Tommi Vesala. Gnistan-ottelussa sivussa olleet Tommi Jyry, Pauli Kuusijärvi ja Kristian Heinolainen ovat kysymysmerkkejä. Alkukauden ajan sivussa ollut Fredrik Lassas osallistui täysipainoisesti joukkueharjoituksiin tiistaina ja hän lähestyy pelikuntoa. Keskuspuolustaja Kim Raimi on pelikunnossa ja hän pelaa suurella todennäköisyydellä ensimmäisen pelinsä lauantaina.

– KTP:n jälkeen kohtaamme FC Levadian harjoitusottelussa, jonka jälkeen meillä on vielä Suomen cupin ottelu HJK:ta vastaan. Nämä ovat meille hyviä mahdollisuuksia, joten ihan hyvällä mielellä tässä mennään eteenpäin, Muurinen sanoo luottavaisena.

HIFK – FC KTP lauantaina 18.2. kello 16.00 Talin jalkapallohallissa
Lipunmyyntiä varten kannattaa varata mukaan käteistä. Myös kortilla voi maksaa, mutta hitaasta internet-yhteydestä johtuen se saattaa olla hieman haastavaa. Talin hallin kahvio palvelee paikalle saapuvia katsojia ja paikalla on myös fanituotemyyntiä.

  • Lippuinfo
  • Ennakkoliput HIFK Shopista: 12€ aikuinen, 7€ kauden 2017 kausikortilla, 5€ lapset
  • Ovelta: 15€ aikuinen, 10€ kauden 2017 kausikortilla, 5€ lapset
  • (Snadit Kingit & Superkamrat -kausikorteilla ilmaiseksi)

HIFK:n otteluohjelma / Suomen Cup 2017, Lohko C
La 21.1. HIFK – GrIFK 2-2 (0-1)
La 4.2. FC Honka – HIFK 3-0 (2-0)
La 11.2. HIFK – Gnistan 0-2 (0-0)
La 18.2. kello 16.00 HIFK – FC KTP
Ke 1.3. kello 17.00 HJK – HIFK