Skip to main content

HIFK:n tuloksellisesti vaisut esitykset Suomen Cupissa jatkuivat lauantaina Gnistania vastaan. Maalinteko tuotti punapaitaiselle kotijoukkueelle jälleen kerran suuria vaikeuksia ja Ykkösessä pelaava Gnistan voitti ottelun toisella puoliajalla syntyneillä maaleilla.

HIFK – Gnistan 0 – 2 (0 – 0)
77′ 0-1 Jani Kaukomaa
83′ 0-2 Karim Jouini

Ensimmäisellä puoliajalla molemmilla joukkueilla oli omat maalipaikkansa, mutta maaleja ei nähty. HIFK:n tekemä maali 14. peliminuutilla hylättiin paitsiona. Puolen tunnin pelin jälkeen Gnistanin maalivahti Daniel Kollar torjui Juho Mäkelän maalintekoyrityksen viime hetkellä maaliviivalta. Toisella puoliajalla Gnistan siirtyi 1-0 johtoon 77. peliminuutilla, kun Jani Kaukomaa pääsi ohjaamaan pallon maalin edestä ohi Carljohan Erikssonin. Gnistanin 2-0 maalin ja ottelun loppulukemat viimeisteli Karim Jouini, joka sijoitti pallon varmasti alakulmaan vastahyökkäyksestä syntyneen puolittaisen läpiajon päätteeksi. HIFK kärsi toisen tappionsa Suomen Cupissa ja jäi toisessa ottelussa peräkkäin ilman maaleja.

HIFK:n ottelut Suomen Cupissa jatkuvat ensi lauantaina. Silloin Talin halliin saapuu Kakkosessa pelaava FC KTP. Ennakkoliput otteluun saat hankittua tuttuun tyyliin HIFK Shopista (Helsingin jäähalli).

Lue: HIFK:n valmentaja Mikko Eskelinen: ”Tiedostamme kehityskohdat”