Skip to main content

HIFK kohtaa keskiviikkona viimeisessä Suomen Cupin ottelussaan HJK:n. Vierasjoukkueena pelaava HIFK myy ottelussa oman fanipäätynsä pääsyliput.

HIFK:n päävalmentaja Antti Muurinen odottaa keskiviikon paikallisottelua suurella innolla. Kokenut luotsi kiittelee HJK:n taustajoukkoja ottelun siirtämisestä Talin jalkapallohallista Sonera Stadiumille.

– Vaikka meillä ei ole enää panoksia cupissa niin luvassa on merkityksellinen ottelu ison yleisön edessä. Kenttä on erinomaisessa kunnossa, olosuhteet loistavat ja odotettavissa on jälleen upea tapahtuma. Harvoin tulee annettua tunnustusta päättäjille, mutta nyt tehtiin täysin oikea ratkaisu, Muurinen kiittelee.

– On hienoa, että Suomessa päästään pelaamaan ulkopelejä tähän vuodenaikaan ja tällaisena talvena. Lämmitettävien tekonurmien mahdollisuudet ovat rajattomat. Kentän reunoilla on hieman lunta, mutta kenttä on täysin sulanut. Ymmärtääkseni Rovaniemelläkin päästään jo harjoittelemaan ulkona, joten onhan tämä harvinaista, Muurinen kertoo.

HIFK harjoitteli maanantaina ensimmäisen kerran tällä kaudella Sonera Stadiumilla. Joukkue harjoittelee vielä tiistaina Soneralla ennen keskiviikon kamppailua.

– HJK:n alkukausi on ollut onnekas. He ovat käytännössä koko talven harjoitelleet ja pelanneet Soneralla. Meidänkin pelaajat kyllä nauttivat jälleen Soneralla harjoittelusta, Muurinen sanoo.

HJK – HIFK keskiviikkona 1.3. kello 18.30 Sonera Stadiumilla

HIFK:n päävalmentaja Antti Muurinen odottaa keskiviikon paikallisotteluun runsaslukuista yleisöä.

HIFK:n päävalmentaja Antti Muurinen odottaa keskiviikon paikallisotteluun runsaslukuista yleisöä.

HIFK myy otteluun oman fanikatsomonsa pääsyliput – ennakkoliput Ticketmasterista

Vierasjoukkueena pelaava HIFK myy oman fanikatsomonsa eli pohjoispäädyssä sijaitsevan IFK Klackenin pääsyliput Ticketmasterin kautta.

Klackenin pääsyliput ovat myynnissä Ticketmasterin verkkosivuilla sekä kaikissa Ticketmasterin lippukaupoissa. Lippujen hinnat ovat 20€ aikuinen / 9€ lapset 7-16v. Lippuvaraukset ovat voimassa 28.2. kello 11:59 asti, jonka jälkeen kaikki varaamattomat liput vapautuvat myyntiin.

HIFK:n osakeomistajille ja kausikorttiasiakkaille on lähetetty erillinen sähköposti, josta löytyvästä linkistä ennakkolippuja voi ostaa edullisemmin. Ennakkolippujen hinnat ovat 15€ aikuinen / 7€ lapset 7-16v. Lippuja voi varata maksimissaan kolme lippua per asiakas.

Lisätietoja lipunmyynnistä saat sähköpostiosoitteesta