Skip to main content

HIFK kärsi lauantaina toisen tappionsa Suomen Cupissa, kun Gnistan voitti HIFK:n lukemin 2-0. 

HIFK:n laitapuolustaja Matias Hänninen pelasi Gnistania vastaan täydet minuutit. Hännisen mukaan passiivisesti pelanneen Gnistanin viiden miehen puolustuslinjaa oli vaikea ohittaa.

– Olimme liian hitaita. Liikutimme palloa hitaasti ja tila kentällä meni siihen. Lähdimme vähän turhaan Gnistanin alhaiseen pelitempoon mukaan. Ensimmäisellä puoliajalla intensiteettimme toimi hyvin, mutta toisella jaksolla se laski kokonaan, Hänninen kertoi Gnistan-ottelun jälkeen.

HIFK on kolmen pelatun cup-ottelun jälkeen C-lohkon viimeisenä. Saldona on tasapeli GrIFK:ta vastaan ja tappiot FC Hongalle sekä Gnistanille.

– Jokaista ottelua tässä tietysti lähdetään voittamaan. Nyt cupissa on alla kolme ottelua ja vain yksi piste – se on kahdeksan vähemmän maksimisuorituksesta, joten ei tässä tyytyväinen voi tietysti olla. Minkäänlaista kriisiä meillä ei ole, mutta tulokset harmittavat, Hänninen sanoi.

– Nyt täytyy joukkueen kanssa miettiä, että mitä täytyy tehdä paremmin jatkossa. Joukkueemme sisällä on todella hyvä henki ja meillä on jengi täynnä loistavia jätkiä. Fakta on kuitenkin se, että jokaisen pelaajan tulee parantaa vielä reilusti omaa pelaamistaan.

HIFK:n seuraava ottelu: HIFK – FC KTP lauantaina 18.2. kello 16.00 Talin jalkapallohallissa
> Ennakkoliput HIFK Shopista

Ostamalla HIFK:n kausikortin helmikuun aikana saat kaupan päälle kaksi ottelulippua HIFK:n kotiotteluihin.
> Lue lisää ja hanki oma kausikorttisi