Skip to main content

KOLMAS HIFK AID KORJAAMOLLA 4. HELMIKUUTA

Ei kahta ilman kolmatta!

HIFK AID on HIFK:n kannattajien järjestämä jokavuotinen gaalailta, jonka kaikki tuotot käytetään HIFK:n toiminnan tukemiseen. Tämän vuoden AID-bileitä juhlitaan Töölön sydämessä Korjaamolla lauantaina 4.2.2017. Live- ja dj-musiikin lisäksi tarjolla on tuttuun tapaan skaboja, fanituotemyyntiä, fanitapaamisia ja hengailua hyvässä seurassa sekä Juuso Kivialhon kehuttu ”Eilen, tänään, aina” -dokumentti. Paikan päällä on luvassa myös huutokauppa, jossa myydään HIFK-pelaajien käyttämiä aitoja pelipaitoja. Iltaan myydään 15 euron peruslippujen lisäksi 20 euron kannatuslippuja.

HIFK AID 2017 OHJELMA:

Elokuvateatteri Korjaamo:
20:00 Epäviralliset AID-alkulämmöt: “Eilen, tänään, aina” -dokumenttielokuva IFK:n kannattajista (huom! Erillinen lipunmyynti ovella, sisäänpääsy 10 euroa, vain käteinen.)

Korjaamon vaunusali, ovet auki klo 20:00:
21:00 For Tomorrow
22:00 Sakkokassa
23:00 Legioona
24:00 The Lieblings

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä HIFK:n kannattajat ja Stupido Booking.

Älä jää himaan, vaan tule pitämään hauskaa parhaassa seurassa hyvän asian puolesta!

Tapahtuma on K-18.
Lisätiedot ja liput: http://www.tiketti.fi/HIFK-AID-Kulttuuritehdas-Korjaamo-vaunusali-Helsinki-lippuja/43781

Ovella peritään 3,00 € eteispalvelumaksu.

Hankkimalla kausikortin helmikuun aikana saat kaupan päälle kaksi ottelulippua HIFK:n kotiotteluihin kaudelle 2017. Hyödynnä tarjous ja ota ystäväsi mukaan nauttimaan HIFK:n kotiotteluiden ainutlaatuisesta tunnelmasta!

Helmikuun aikana kausikorttinsa ostaneille asiakkaille lähetetään kausikortin postittamisen yhteydessä kahden ottelulipun voucherpaketti. Voucherpaketin voi lunastaa HIFK Shopin myymälästä (Helsingin jäähalli) 13.3. alkaen, kun kotiotteluiden pääsyliput tulevat myyntiin.

HUOM. Tarjous ei koske HJK-kotiottelua. Lippuvoucher oikeuttaa sisäänpääsyyn Sonera Stadiumin pohjoispäädyssä sijaitsevaan IFK Klackeniin.

HIFK:n kausikortit ovat myynnissä Ticketmasterin verkkosivuilla sekä kaikissa lippukaupoissa. Lippukaupoista voit ostaa ja noutaa lippuja myös kulttuuriseteleillä. Lisäksi voit noutaa varauksesi kaikista R-kioskeista.