Skip to main content

Palloliiton ensimmäistä vuotta pelattavan alle 19-vuotiaiden Futsal Liigan A-lohkon toiseksi sijoittunut HIFK kohtaa lauantaina ja sunnuntaina pelattavien U19-finaalien välierässä FC Kemin. Ottelun voittaja pelaa Suomen mestaruudesta sunnuntaina kello 13.00 Opinmäen Liikuntahallissa.

Omassa lohkossaan kuusi peliä kahdeksasta voittanut HIFK varmisti paikkansa finaaleihin toisena joukkueena lohkon voittaneen Liedon jälkeen. B-lohkosta alle 19-vuotiaiden finaaleihin osallistuvat FC Kemi ja FC Seinäjoki. Vaikka finaaliotteluiden ajankohta on näille ikäluokille vaikea, johtuen torstaina järjestettävistä penkkareista, perjantain Wanhojen tansseista, ja näihin liittyvistä juhlallisuuksista ja -risteilyistä, on HIFK:n joukkue, yhtä pelaaja lukuunottamatta, ainakin paperilla mukana täysissä voimissaan.

U19 Futsal Liiga on tervetullut jatkumo BSM-lopputurnauksen jälkeen jatkaville tavoitteellisille joukkueille, ja sopiva kasvualusta ennen U21 Futsal Liigaa.

Joukkueemme rungolle on kyseessä jo neljäs peräkkäinen SM-lopputurnaus, sillä vuonna 2014 ikäluokka selviytyi CSM-turnaukseen ja kahtena viime keväänä valtaosa pelaajistamme osallistui BSM-turnaukseen seuran B17-joukkueen osana. Koskaan aiemmin ei HIFK:n ikäluokka ole selviytynyt neljänä vuotena peräkkäin SM-lopputurnaukseen.

U19 Finaalit 18.2 – 19.2.

18.2, 16.30 FC Kemi – HIFK, Leppävaaran Liikuntahalli
18.2, 19.00 Lieto – FC Seinäjoki, Leppävaaran Urheilutalo

19.2, 13.00 SM-Finaali, Opinmäen Liikuntahalli, Espoo
19.2, 13.00 SM-pronssiottelu, Leppävaaran Urheilutalo