Skip to main content

Excellence Productions yhteistyössä HIFK:n kanssa ylpeänä esittää, Increase 2017-tapahtuman. Tapahtuma järjestetään 6. marraskuuta Finlandia-talolla Helsingissä. Increase 2017 on maailmanluokan business-seminaari, joka tarjoaa osallistujilleen suuren arvon ja elämyksen.

Tapahtuman pääpuhujana on ”The Shark”, ”The Dragon”, tunnettu riskikapitalisti Kevin ”Mr Wonderful” O’Leary (Kanada/USA). Suomessa hänet tunnetaan Nelosella ja Jim:llä pyörivistä ohjelmista ”Leijonan luola USA” ja ”Leijonan luola Kanada”.

Muita tapahtuman puhujia tänä vuonna ovat mm. Bob ”Dr Increase” Harrison (USA), Francis Kong (Filippiinit), Karri Kivi (Suomi), Antti Muurinen (Suomi), Ronja Salmi (Suomi) sekä muut yllätysvieraat.

Yhteistyö HIFK:n kanssa tarkoittaa muun muassa sitä että saat ostaa Increase 2017 liput alennettuun hintaan samalla kun tuet HIFK:ta. Ennen 15.03.2017 saat lippusi ”Super Early Bird” – hinnalla. Osta lippusi osoitteesta www.increase.fi ja käytä koodia: HIFK.

Maksutapoina ovat verkkopankki, kortti (Visa, Master Card, JCB, Diners) ja lasku.

Excellence Productions i samarbete med HIFK presenterar stolt Increase 2017. Eventet går av stapeln den 6 November i Finlandia-huset i Helsingfors. Increase 2017 är ett bussiness event i världsklass, som önskar skapa ett stort mervärde för samtliga besökare.

Huvudtalare på årets event är ”the Shark”, ”the Dragon”, den kända riskkapitalisten ”Mr Wonderful” Kevin O’Leary (Kanada/USA). I Finland är han välkänd från Nelonen och Jim TV-programmen ”Leijonan luola USA” och ”Leijonan luola Kanada”.

Övriga talare på årets event: Bob ”Dr Increase” Harrison (USA), Francis Kong (Filippinerna), Karri Kivi (Finland), Antti Muurinen (Finland), Ronja Salmi (Finland) samt några eventuella överraskningsgäster.

Samarbetet med HIFK innebär bl.a. att du kan köpa din biljett till Increase 2017 till ett rabatterat pris samtidigt som du stöder HIFK. Innan 15.03.2017 så får du din biljett till ”Super Early Bird” pris. Köp biljetten på www.increase.fi och använd koden: HIFK.

Betalningsalternativen är internetbank, kort (Visa, Master Card, JCB, Diners) och faktura.