Skip to main content

HIFK on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan hyökkääjän Abaas Ismailin kanssa.

HIFK:n päävalmentaja Antti Muurinen kehuu 18-vuotiasta Ismailia todella kehityskelpoiseksi pelaajaksi.

– Abaas on äärettömän nopea hyökkäyspään pelaaja. Ei hän vielä ihan täysin valmis pelaaja ole, mutta nopeutensa ansiosta hänellä on hyvät valmiudet sopeutua IFK:hon. On hienoa päästä ohjaamaan hänen kaltaistaan 18-vuotiasta lupausta. Abaas tarvitsee vielä lisää voimaa, kiloja ja pelinäkemystä, mutta kyseessä on ehdottomasti todella mielenkiintoinen ja kehityskelpoinen kaveri, Muurinen sanoo.

Ismail on PK-35:n kasvatti, joka debytoi viime kaudella Veikkausliigassa. Suomen alle 18-vuotiaiden poikien maajoukkueessa esiintynyt hyökkääjä pelasi viime kaudella PK-35 Vantaan paidassa kuusi liigaottelua.

– HIFK oli ehdottomasti paras vaihtoehto minulle. Pääkaupunkiseutu, Stadin derbyt ja IFK:n upeat fanit olivat varmasti isoimpia syitä seuravalinnalleni. Haluan myös suorittaa koulun rauhassa loppuun Mäkelänrinteen urheilulukiossa, Ismail kertoo.

– Viime kaudella näin Veikkausliigan tason ja itselleni jäi hyvä fiilis, kun pärjäsin otteluissa omilla vahvuuksillani. Haluan saada ensi kaudella paljon vastuuta ja aion käyttää jatkossakin omia vahvuuksiani. Antti Muurinen on huippuvalmentaja ja häneltä saa varmasti hyviä vinkkejä omaan pelaamiseeni. Uskon, että voin kehittyä IFK:ssa entistä paremmaksi pelaajaksi, Ismail sanoo.

Tervetuloa IFK:hon Abaas!

Ismailin sopimuksen myötä HIFK:lla on julkaistut pelaajasopimukset kolmen maalivahdin ja 15 kenttäpelaajan kanssa.

HIFK:n sopimuspelaajat 13.1.2017
Jere Piirainen
Tomi Maanoja
Carljohan Eriksson
Juho Pirttijoki
Pauli Kuusijärvi
Nosh A Lody
Matias Hänninen
Nnaemeka Anyamele
Tommi Vesala
Daniel Rantanen
Mika Väyrynen
Fredrik Lassas
Jukka Halme
Xhevdet Gela
Abaas Ismail
Aleksi Ristola
Pekka Sihvola
Juho Mäkelä