Skip to main content

HIFK pelaa vuoden ensimmäisen kilpailullisen ottelunsa tulevana lauantaina, kun uudistunut Suomen Cupin lohkovaihe pyörähtää HIFK:n osalta käyntiin kotiottelulla Grankulla IFK:ta vastaan. Ottelun ennakkoliput ovat myynnissä HIFK Shopissa.

GrIFK sijoittui viime kaudella kymmenen joukkuetta sisältävässä Ykkösessä kuudenneksi. Kaunialaisseura tiedotti marraskuussa tehneensä kauden 2017 kattavan päävalmentajasopimuksen Ari Asukkan kanssa. Asukka kuului ”Granin” valmennusryhmään jo viime kaudella ja hän on tuttu valmentajanimi pääkaupunkiseudulla pelanneista Ykkösen ja Kakkosen seuroista.

GrIFK:n avainpelaajiin useamman kauden ajan kuulunut ja Veikkausliigassa Pietarsaaren Jaroa edustanut 31-vuotias Petter Meyer oli joukkueen paras maalintekijä viime kaudella kuudella maalilla. Meyerilla ei kuitenkaan seuran verkkosivujen mukaan ole vielä pelaajasopimusta GrIFK:n kanssa ensi kaudeksi. Myös laitahyökkääjä Claudio Matrone on esiintynyt Veikkausliigassa Valkeakosken Hakassa ja Matrone teki GrIFK:lle kuusi maalia viime kaudella.

– GrIFK on erittäin hyvähenkinen joukkue, joka taitaa olla lähtenyt kaveriporukasta liikkeelle. Vastassa on hyvätasoinen joukkue. Yksittäisistä pelaajista Faton Seferi ja Valmir Seferi sekä liigassakin pelannut laitahyökkääjä Claudio Matrone ovat laadukkaita pelaajia, HIFK:n päävalmentaja Antti Muurinen kertoo.

– Tämä on meille ensimmäinen virallinen ottelu tällä kaudella. Harjoitusottelu Kuopion Palloseuraa vastaan oli hyvä valmistava ottelu lauantaita ajatellen. Meillä on vielä paljon poissaoloja. Uskon kuitenkin, että pystymme lauantaina jo selkeämpään puolustus- ja hyökkäyspelaamiseen Grania vastaan, Muurinen sanoo.

Ennakkolippuja lauantaina 21.1. pelattavaan HIFK:n ja GrIFK:n väliseen otteluun voit ostaa HIFK Shopista (Helsingin jäähalli). HIFK Shop on avoinna arkisin 9-17 ja lauantaisin 10-14. HIFK Shopissa voit tutustua myös HIFK Fotbollin fanituotevalikoimaan.

HIFK:n Suomen Cupin kotiotteluiden lippuhinnat
HIFK SHOPISTA: 12€ aikuinen, 7€ kauden 2017 kausikortilla, 5€ lapset
OVELTA: 15€ aikuinen, 10€ kauden 2017 kausikortilla, 5€ lapset
(Snadit Kingit & Superkamrat -kausikorteilla ilmaiseksi)

HIFK:n otteluohjelma / Suomen Cup 2017, Lohko C
La 21.1. kello 12.00 HIFK – GrIFK
La 4.2. kello 13.00 FC Honka – HIFK
La 11.2. kello 12.00 HIFK – Gnistan
La 18.2. kello 16.00 HIFK – FC KTP
Ke 1.3. kello 17.00 HJK – HIFK

Lohkojen voittajat pääsevät suoraan puolivälieriin. Lohkojen kakkoset sekä paras lohkokolmonen etenevät puolivälieräkarsintaan, jossa pelataan yksiosaiset ottelut ja niiden voittajat pääsevät puolivälieriin.
> Suomen Cupin lohkojako & otteluohjelma