Skip to main content

Helsingin IFK ja Kuopion Palloseura kohtasivat perjantaina 13. tammikuuta pelatussa harjoitusottelussa Talin jalkapallohallissa. Vierasjoukkue KuPS oli ottelussa vahvempi lukemin 3-2, joten HIFK:n vuoden ensimmäinen ottelu päättyi tappioon.

HIFK – KuPS 2 – 3 (0 – 1)
30′ 0-1 Oma maali
60′ 1-1 Juho Mäkelä
62′ 1-2 Solomon Duah
64′ 1-3 Patrik Alaharjula
88′ 2-3 Aleksi Ristola
Yleisöä: 370

HIFK:n sopimuspelaajista Jukka Halme, Pauli Kuusijärvi, Mika Väyrynen, Fredrik LassasXhevdet Gela, Pekka Sihvola, Juho Pirttijoki ja Carljohan Eriksson eivät pelanneet KuPS-ottelussa. Uusista sopimuspelaajista keskuspuolustaja Nosh A Lody ja laitahyökkääjä Abaas Ismail pelasivat ensimmäisen ottelunsa IFK-paidassa.

HIFK:n seuraava ottelu lauantaina 21. tammikuuta, kun Suomen Cupin lohkovaiheen ensimmäisessä ottelussa vastaan asettuu Ykkösessä pelaava Grankulla IFK. HIFK tiedottaa Suomen Cupin kotiotteluiden lipunmyynnistä lähiaikoina.

HIFK:n otteluohjelma / Suomen Cup 2017, Lohko C
La 21.1. kello 12.00 HIFK – GrIFK
La 4.2. kello 13.00 FC Honka – HIFK
La 11.2. kello 12.00 HIFK – Gnistan
La 18.2. kello 16.00 HIFK – FC KTP
Ke 1.3. kello 17.00 HJK – HIFK

Lohkojen voittajat pääsevät suoraan puolivälieriin. Lohkojen kakkoset sekä paras lohkokolmonen etenevät puolivälieräkarsintaan, jossa pelataan yksiosaiset ottelut ja niiden voittajat pääsevät puolivälieriin.
> Suomen Cupin lohkojako & otteluohjelma

HIFK:n maalintekijät Juho Mäkelä ja Aleksi Ristola yhteiskuvassa KuPS-harjoitusottelun jälkeen.

HIFK:n maalintekijät Juho Mäkelä ja Aleksi Ristola yhteiskuvassa KuPS-harjoitusottelun jälkeen.

Juho Mäkelä vastasi HIFK:n tasoitusmaalista.