Skip to main content

HIFK pelaa vuoden ensimmäisen harjoitusottelunsa perjantaina, kun Kuopion Palloseura saapuu vierailulle Talin jalkapallohalliin. 

HIFK:n joukkue palasi joulutauon jälkeen harjoituskentille 2. tammikuuta, joten joukkueharjoitukset ovat ehtineet pyöriä noin kaksi viikkoa. Harjoituksissa on nähty paljon testipelaajia ja moni viime kauden avainpelaajista on vielä sivussa käynnissä olevista joukkueharjoituksista.

– Osa sopimuspelaajistamme ei ole vielä KuPS-ottelussa mukana. Meillä on perjantaina melko kokeilupitoinen miehistö, HIFK:n päävalmentaja Antti Muurinen kertoo.

– Saamme vastaan hyvän liigajoukkueen ja pääsemme näkemään, kuinka meidän nuoret pelaajat ja testipelaajat pärjäävät. KuPS-ottelu on lähinnä pelaajatarkkailua, eikä meillä ole vielä ykkösmiehistö kasassa. Sen aika tulee, kun Suomen Cup käynnistyy reilun viikon kuluttua, Muurinen sanoo.

Harjoitusotteluun on vapaa pääsy. Talin jalkapallohallin kahvio palvelee asiakkaita normaalisti.

HIFK – KuPS perjantaina 13.1. kello 14.00 Talin jalkapallohallissa

HIFK:n päävalmentaja Antti Muurinen.

HIFK:n päävalmentaja Antti Muurinen.