Skip to main content

HIFK:ta aina Ykkösestä Veikkausliigaan asti edustanut Jukka Sinisalo päättää hienon pelaajauransa.

Sinisalo ehti edustaa punapaitoja kolmen kauden ajan. Veikkausliigassa mies esiintyi tähtirinnoissa 33 ottelussa tehden niissä yhden maalin paikallisvastustaja HJK:n verkkoon. Sinisalo tunnettiin johtavana pelaajana niin kentällä kuin kentän ulkopuolella.

sinisaloj041014-3

Veikkausliigassa Sinisalo pelasi kunnioitettavat 163 ottelua HIFK:n, FC Interin, JJK:n ja FC Lahden paidassa.

– Vierivä Sini ei sammaloidu. Aika nakata Copat naulaan. Roppakaupalla huikeita fiiliksiä, iso kasa mahtavia muistoja sekä paljon hienoja ihmisiä! Kiitos ja kumarrus kaikille, Sinisalo kiitti kaikkia sosiaalisessa mediassa.

HIFK haluaa kiittää päällikköä kuluneista vuosista ja toivottaa kaikkea hyvää uusiin haasteisiin.