Skip to main content

Kaudella 2016 aloitettu yhteistyö HIFK Fotbollin ja kahden asunnonvälitysyrittäjän kanssa jatkuu myös vuonna 2017.

– Meitä on kaksi yrittäjää, joilla on iso HIFK-sydän, joten yhteistyön jatkaminen oli todella luontevaa. Teimme pieniä muutoksia viime vuoden tekemiseen ja tänä vuonna pääsemme toteuttamaan isosti bulillahimaan.fi –sivuston, joka oli alkuperäisenä tavoitteenamme, kertoo Ville Vertainen.

Bulillahimaan.fi on vastaus kaikkiin asuntohaasteisiin, niin vuokra- kuin omistusasumiseenkin. Sivuston kautta tulleista toimeksiannoista myös HIFK Fotboll saa korvauksen.

– Teemme monipuolista yhteistyötä, jossa molemmat voittavat. Olemme miettineet, mikä kaikille on tärkeää ja päätyneet hyvään kokonaisuuteen. On ilo jatkaa yhteistyön rakentamista, kiittää HIFK Fotbollin myyntipäällikkö Raakel Koittola.

Yhteistyön tärkein elementti on www.bulillahimaan.fi – sivusto, jossa on myös kuvattu yhteinen visio ja toive: oma koti. Tähän molemmat osapuolet tekevät töitä. Ville ja Petri palvelevat kaikissa kiinteistönvälitykseen liittyvissä asioissa 24/7. Heiltä saat kokonaisvaltaisen ja tuloksellisen sisällön aina arviokäynnistä kaupanvahvistukseen.

”Jokaisella meillä on koti. Paikka, johon on ihanaa palata. Paikka, johon kuulumme. Vaikka vuokralla on ihan hyvä asua – me HIFK:ssa unelmoimme omasta kodista. Paikasta, joka näyttää meiltä ja jossa olosuhteet ovat loistavat. Paikasta, johon jokainen juniori, pelaaja, vanhempi ja kannattaja voisi saapua ja kokea olevansa siellä, missä on hyvä olla. Tämän unelman eteen me teemme töitä.”