Skip to main content
Juniorit

HIFK osatoteuttajana ”Hyvää seuraa – nuorten osallistaminen seuratoimintaan”-projektissa

By 31.1.20171 helmikuun, 2017No Comments

HIFK Soccer rf logoSuomen Palloliitto, jalkapalloseurat sekä Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto SAKKI ry käynnistivät syyskuussa 2016 kaksivuotisen, Euroopan Sosiaalirahaston (ESR) rahoittaman, ”Hyvää seuraa – nuorten osallistaminen seuratoimintaan” -projektin.

Hankkeen osatoteuttajina toimivat seuraavat jalkapalloseurat:

HIFK Fotboll
TPS Juniorijalkapallo
Rovaniemen Palloseura
Juniori KuPS
Ilves
Helsingin Jalkapalloklubi
FC Jazz Juniorit
Mikkelin Palloilijat
KPV:n Juniorit
Espoon Palloseura

Hankkeessa jalkapalloseurat käynnistävät matalan kynnyksen harrastejalkapallotoiminnan 16-20-vuotiaille ammatillisissa oppilaitoksissa opiskeleville nuorille. Lisäksi nuoret koulutetaan ja osallistetaan seuran tapahtumajärjestelyihin vapaaehtoistoimijoiksi tekemään, kokemaan, oppimaan ja vaikuttamaan.

Hankkeessa edistetään nuorten hyvinvointia ja elämänhallintataitoja, edistetään opiskelumotivaatiota sekä vahvistetaan työelämätaitoja. Hanke on osa Palloliiton suomalaisen jalkapallon ja futsalin toimintastrategian 2016-2020 ”elinvoimainen seura” -valintaa sekä pääsarjaseurojen kasvupaketti -kehitysohjelmaa.

Lisätietoja:
Telmo Manninen

p.: +358 50 5644 052