Skip to main content

HIFK ja Helsinki Core Trainers laajentavat yhteistyötään. Samalla HIFK:n edustusjoukkueen fysioterapeuttina jatkaa myös Ville Rapeli, joka toimii päätyönään ”Coren” toimitusjohtajana, omistajana ja urheilufysioterapeuttina.

– Tämä oli meille todella tärkeä juttu. Haluamme tarjota pelaajillemme parhaat mahdolliset harjoitusolosuhteet. Core oli luonnollinen valinta, HIFK:n toimitusjohtaja René Österman kertoo.

– Yhteistyön laajentaminen oli luonnollinen jatkumo viime kauden jälkeen. Olemme saaneet pelaajilta paljon kiitosta ja meille HIFK on luonteva yhteistyöseura, toteaa itsekin HIFK:n edustusjoukkueessa viime vuosikymmenen puolella maalia vartioinut Rapeli.

Core tarjoaa HIFK:n edustusjoukkueelle mahtavat harjoitusolosuhteet. Toimitilat kattavat viisi erillistä treenihuonetta, joista isoin on yli 180 neliometrin kokoinen. Yhteensä tilaa on hieman alle 700 neliömetriä.

– Me keskitymme vahvasti viimeisimmän tutkimustiedon hyödyntämiseen ja pyrimme tarjoamaan kaikille asiakkaillemme yksilöllistä valmennusta ja mahtavia kokemuksia, oli kyse sitten fysioterapiasta, juoksuvalmennuksesta tai Bootcamp-pienryhmäharjoittelusta, Rapeli kertoo.

Edustusjoukkueen pelaajilla on vapaa pääsy harjoitustiloihin silloin kun tarvetta on. Tänä vuonna joukkue myös harjoittelee fysioterapeuttiensa johdolla Corella lähes päivittäin.

HIFK:n päävalmentaja Antti Muurinen on innoissaan yhteistyön jatkumisesta.

– Yhdessäkään Veikkausliiga-joukkueessa, jota olen valmentanut ei ole ollut mahdollista hyödyntää näin upeita puitteita oheisharjoittelun osalta. Core antaa meille mahtavan edun kilpailijoihin verrattuna kaudella 2017, Muurinen kiittelee.

”ME CORELLA PIDÄMME SINUSTA HUOLTA. HUIPPULUOKAN AMMATTILAISEMME OVAT AINA KÄYTÖSSÄSI. PERSONAL TRAINER, FYSIOTERAPEUTTI, JUOKSUVALMENTAJA TAI BOOTCAMP-RYHMÄ; MITÄ IKINÄ HAETKIN, ME LUOMME TOIMIVAN JA HAUSKAN VALMENNUSKOKONAISUUDEN, JOLLA SAAVUTAT UNELMASI.”

WWW.CORETRAINERS.FI