Skip to main content

HIFK Fotboll ottaa käyttöön mobiilikausarin kaudelle 2017

Ensi kaudella pääset HIFK:n kotiotteluihin joko normaalilla kausikortilla tai uudella mobiilikausikortilla, joka toimii tavallisen kausarin rinnakkaiskorttina.

Mobiilikausari tullaan lähettämään muutamaa viikkoa ennen kauden alkua jokaisen kausikortin ostaneen puhelimeen. Saat silloin tekstiviestillä latauslinkin ja aktivointikoodin. Lompakko-sovellus on monille tuttu jo jääkiekon puolelta.

Nyt on myös hyvä hetki tarkistaa, että puhelinnumeron lisäksi sähköposti- ja kotiosoite ovat ajan tasalla. Näin saat kaikki edut ja ennakko-ostomahdollisuudet oikeaan aikaan ja kortit oikeaan osoitteeseen.

Kortti on helposti ladattavissa ja on saatavilla iOS-, Android- ja Windows-käyttöjärjestelmillä toimiviin puhelimiin. Ticketmaster on hoitanut, että kausari löytyy sovelluksesta suoraan.

Mobiilikausikortti mahdollistaa myös sen, että kausikortilla saatavat yhteistyökumppaneiden edut ovat aina mukana puhelimessa.

Jos olet ostanut kortin jollekin toiselle, otathan yhteyttä sähköpostilla lipunmyyntiimme () niin hoidetaan kortti oikean henkilön puhelimeen. Vastaamme myös muihin kysymyksiisi lipunmyyntiin liittyen.

HIFK Fotboll tar i bruk mobilsäsongskort säsongen 2017

Nästa säsong kan du komma in på stadion genom att antingen visa upp det vanliga säsongskortet eller ett nytt mobilsäsongskort, som fungerar som parallellkort till det vanliga kortet.

Mobilsäsongskortet kommer att skickas ut några veckor före säsongens start. Du kommer få ett SMS med anvisningar och en aktiveringskod. Systemet är detsamma som HIFK Hockey använder för sina mobilsäsongskort.

Det lönar sig alltså att ta och dubbelkolla att såväl telefonnumret som övriga informationen (hemadress, emailadress) ni angett på Ticketmasters användare är korrekt. På detta sätt missar du inte de erbjudande säsongskortet innehåller.

Appen Lompakko går att ladda ner på telefoner som använder iOS-, Android- och Windows-operativsystem. Mobilsäsongskortet försäkrar en att samtliga säsongskortserbjudande alltid finns behändigt tillgängligt på användarens mobiltelefon.

Ifall du har köpt ett säsongskort som gåva till någon annan, mejla vår biljettförsäljning () så ser vi till att parallellkortet kommer till rätt person. Även på andra frågor svarar vi från samma mejladress.