Skip to main content

HIFK on solminut yksivuotisen pelaajasopimuksen 194-senttisen toppari Nosh A Lodyn, 27 kanssa.

– Tulen erinomaisilla fiiliksillä IFK:hon. Monta vuotta olen ollut lähellä siirtoa, mutta nyt ajoitus oli molemmilla hyvä. Vaikean viime kauden jälkeen olen täynnä uutta motivaatiota ja minulla on valtava halu todistaa itselleni ja muille kuinka hyvä futaaja olen, A Lody toteaa.

Helsinkiläisen SAPA:n kasvatti teki Veikkausliigadebyyttinsä kaudella 2010-2011 Pietarsaaren Jaron paidassa. Sieltä tie vei Myllykosken Palloon, jossa myös HIFK:n nykyinen päävalmentaja Antti Muurinen ehti valmentaa miestä kaudella 2014. Nosse on myös edustanut Veikkausliigaurallaan niin FC KTP:tä kuin PK-35 Vantaata.

– Viihdyn Muurisen valmennuksessa, koska hän tykkää pelaa hyvää futista ja luottaa omiin pelaajiin. Antti on menestynyt valmentaja, joka rakastaa voittamista. Uskon, että sen aistii myös muu joukkue. Ensi kaudella lupaan, etteivät ihmiset puhu vain IFK:n upeista faneista vaan myös voittavasta joukkueesta, joka juhlii voittoja pelin jälkeen yhdessä fanien kanssa, A Lody lupaa.

Suomea A Lody on edustanut alle 19-vuotiaiden maajoukkueessa.

 

kk600