Skip to main content

HIFK voitti perjantaina 30.9. pelatussa Stadin Derbyssä seurahistorian ensimmäistä kertaa HJK:n Veikkausliigassa. HIFK:n maaleista vastasivat Juho Mäkelä sekä Pekka Sihvola. HJK:n kavennusmaalin iski kolumbialaishyökkääjä Alfredo Morelos. Lue RE/MAX otteluraportti tästä.

HIFK:lla on kolme liigaottelua jäljellä. Seuraavaksi HIFK kohtaa mitalisijoista taistelevan Tampereen Ilveksen perjantaina 14.10. Tammelan stadionilla. Sen jälkeen KuPS saapuu Sonera Stadiumille maanantaina 17.10. ja sunnuntaina 23.10. pelattavan päätöskierroksen vierasottelussa vastaan asettuu Rovaniemen Palloseura.

HIFK:n viimeinen kotiottelu: HIFK – KuPS maanantaina 17.10. kello 18.30 Sonera Stadiumilla
> Ennakkoliput Ticketmasterista alk. 7e / 15e

Katso HIFK:n ja HJK:n kauden viimeisen kohtaamisen maalikooste alta.