Skip to main content
Stadin Mimmit Red etsii maalivahtia.

Stadin mimmit Red etsii maalivahtia.

STADIN MIMMIT RED – HAKU PÄÄLLÄ MAALIVAHDEISTA
Stadin mimmit Red tarvitsee joukkueeseensa määrätietoisen, maalivahtitaustaa omaavan mahtipelurin, joka ei palloa pelkää ja joka osaa huudella kentälle ohjeita.

Meillä on hauska meininki ja treenaamme talvikaudella vähintään kahdesti viikossa. Maalivahdeille meillä on oma valmentaja, joten nyt kannattaa ehdottomasti liittyä iloiseen joukkoomme.

Tuu messiin – edes kokeilemaan!

Terhi Ansala, Stadin Mimmit Redin joukkueenjohtaja

Stadin Mimmit Blue etsii pelaajia ja maalivahteja.

Stadin mimmit Blue etsii pelaajia ja maalivahteja.

STADIN MIMMIT BLUE – HAKU PÄÄLLÄ PELAAJISTA JA MAALIVAHDEISTA
Stadin mimmit Blue hakee joukkoonsa innostuneita mimmejä (sekä pelaajia että maalivahdin hommista kiinnostuneita!), joiden ei tarvitse tietää vielä jalkapallosta mitään, mutta toki sitä saa osatakin.

Tärkeintä on löytää mielettömällä asenteella omistautuvia naisia osaksi stadin hauskinta mimmifudista. Olemme pelanneet alle vuoden yhdessä ja suurimmalla osalla ei ole mitään jalkapallotaustaa. Joukostamme löytyy kaiken ikäisiä 18-50-vuotiaisiin ja urheilutaustat ovat kaikilla erilaisia. Harjoituskausi jatkuu koko talven, ja kesällä pelaamme Helsingin piirin harraste 2:ssa.

Tule rohkeasti kokeilemaan, meillä kukaan ei ole liian huono tai kokematon!

Milla Mäkelä, Stadin mimmit Bluen joukkueenjohtaja

bannerimimmit
STADIN MIMMIT B-TYTÖT

Kaudelle 2017 perustetaan kokonaan uusi joukkue B-tytöille. Uusi joukkue aloittaa kakkosesta, mutta joukkueen tavoitteena on nousta syksyksi ykköseen – sekä mahdollisimman nopeasti SM-sarjaan. Mukaan etsitään hyviä, lahjakkaita ja innostuneita tyttöjä. Joukkueen valmentajana toimii Vesa Hellgren.

Jos olet kiinnostunut B-tytöille perustettavasta joukkueesta, laita yhteystietosi osoitteeseen

Lisätietoja Stadin mimmien toiminnasta saat kätevästi myös seuran Facebook-ryhmän kautta.