Skip to main content

Veikkausliigan syyskuun pelaajaksi on valittu HJK:n hyökkääjä Morelos. Kolumbialainen Morelos oli tiukasti mestaruudesta taistelevan joukkueen avainpelaajia syyskuussa. Hän viimeisteli neljä maalia HJK:n viidessä Veikkausliigan ottelussa.

Kuukauden pelaajan valinnasta on päättänyt arvovaltaisin mahdollinen raati eli Veikkausliigan pelaajat itse. Veikkausliiga on kuullut pelaajien kannan yhteistyössä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa.

Veikkausliigan elokuun valmentaja on puolestaan joukkueensa mestaruustaisteluun nostanut Ilves-luotsi Jarkko Wiss. Ilves otti syyskuun viidestä ottelustaan komeasti neljä voittoa ja yhden tasapelin ja lähtee kauden ratkaisuotteluihin aivan kärjen tuntumassa.

Ilves miehitti vahvasti myös Veikkausliigan kuukauden joukkueen. Kuukauden joukkueeseen nimettiin neljä pelaajaa tamperelaisjoukkueesta. FC Lahti ja HIFK saivat joukkueeseen kaksi pelaajaa ja FC Inter, HJK sekä SJK kukin yhden.

Morelos ja Wiss palkitaan perjantaina 14. lokakuuta pelattavissa Veikkausliigan otteluissa HJK – IFK Mariehamn ja Ilves – HIFK.

HIFK-kannattajaryhmä Stadin Kingien marssilla ennen Veikkausliiga-ottelua HIFK - HJK, Helsingin Töölössä, 10. elokuuta 2016.

Veikkausliigan syyskuun joukkue (4-4-2):

Mihkel Aksalu (SJK)
Mikko Hauhia (FC Lahti) – Tatu Miettunen (Ilves) – Pauli Kuusijärvi (HIFK) – Felipe Aspegren (Ilves)
Jasse Tuominen (FC Lahti) – Mika Väyrynen (HIFK) – Lauri Ala-Myllymäki (Ilves) – Emile Paul Tendeng (Ilves)
Morelos (HJK) – Njazi Kuqi (Inter)

Kuukauden pelaaja: Morelos (HJK)
Kuukauden valmentaja: Jarkko Wiss (Ilves)

Lähde: VEIKKAUSLIIGA

 

Kauden viimeinen kotiottelu: HIFK – KuPS 17.10 klo 18:30
> Hanki liput!

fbc-1017-kups