Skip to main content

HIFK kohtaa sunnuntaina 23.10. kello 15.00 pelattavalla Veikkausliigan päätöskierroksella Rovaniemen Palloseuran. ISTV, Ruutu+ ja Nelosen Futiskierros näyttävät kauden huipennuksen suorana lähetyksenä.

Kymmenentenä sarjataulukossa ennen päätöskierrosta 33 sarjapisteellä oleva HIFK on haastavan paikan edessä Rovaniemen keskuskentällä pelattavassa ottelussa. Tähtirinnat ovat käytännössä pakkovoiton edessä, sillä yhden pisteen päässä liigakarsijan paikalla vaaniva FC Inter kohtaa päätöskierroksella vierasottelussa sarjajumbon ja Ykköseen ensi kaudeksi putoavan PK-35 Vantaan.

HIFK ei ole kertaakaan seurahistoriansa aikana onnistunut voittamaan RoPS:aa Veikkausliigassa. Sonera Stadiumilla 9. toukokuuta pelattu tämän kauden avauskohtaaminen päättyi 1-1 tasapeliin, kun Joni Korhonen ja Ville Saxman onnistuivat maalinteossa. Rovaniemen keskuskentällä 24. heinäkuuta pelattu edellinen kohtaaminen päättyi RoPS:n 1-0 voittoon. Ottelun ainoasta maalista vastasi ensimmäisen puoliajan lopussa rangaistuspotkusta osunut Robert Taylor. Taylor on RoPS:n paras maalintekijä 11 osumalla.

RoPS on sarjataulukossa kuudentena, mutta sillä on yhä pieni uhka pudota seitsemänneksi. Se vaatii HIFK:n voittoa RoPS:sta ja KuPS:n isomaalista voittoa PS Kemistä. Sarjataulukon 6 parhaan joukkoon sijoittuminen tarkoittaa yhtä ylimääräistä kotiottelua ensi kaudeksi, joten panosta riittää myös RoPS:lla.

Xhevdet Gela palaa HIFK:n kokoonpanono kärsittyään pelikieltonsa Kuopion Palloseuraa vastaan. Päätöskierroksen ottelusta on varmuudella sivussa vain Emil Conti.

Veikkausliigan päätöskierros 23.10. kello 15.00
HJK – SJK
IFK Mariehamn – Ilves
KuPS – PS Kemi
PK-35 Vantaa – FC Inter
RoPS – HIFK
VPS – FC Lahti
> ISTV, Ruutu+ ja Nelonen näyttävät päätöskierroksen ottelut suorana lähetyksenä

 

LG2_HookHIFK kohtaa sunnuntaina 23.10. pelattavassa Veikkausliigan päätöskierroksen vierasottelussa Rovaniemen Palloseuran.

Jos et jostain syystä sattuisi olemaan Rovanimellä, niin kutsumme sinut katsomaan HIFK:n viimeistä peliä tällä kaudella Ravintola Hookiin kello 14.00 alkaen. Ravintola Hook sijaitsee Töölön Kisahallin päädyssä, osoitteessa Mannerheimintie 17.

Kello 15.00 käynnistyvä RoPS – HIFK näytetään isolta screeniltä.

Perinteiset #pelipäivä -tarjoukset ovat voimassa koko ottelun ajan. Avausmaalin syntyajan ja -tekijän veikanneelle lähtee Hookin lahjakortti.

RoPS – HIFK sunnuntaina 23.10. kello 15.00 Rovaniemen keskuskentällä
> ISTV ja Ruutu+ näyttävät ottelun suorana lähetyksenä
> Nelosen Futiskierros näyttää Veikkausliigan päätöskierroksen suorana lähetyksenä maksuttomasti