Skip to main content

Ticketmaster kutsuu futiksen kausikorttilaiset IFK:n CHL-matsiin ensi tiistaina ja lätkän kausikorttilaiset maanantaina 17.10. pelattavaan HIFK – KuPS otteluun.

HIFK-Hockey ja HIFK Fotboll järjestävät viime syksyn tapaan yhteiskampanjan, jossa molempien joukkueiden kausikorttilaiset pääsevät tutustumaan toistensa otteluihin. Edun tarjoaa jääkiekko- ja futiskannattajille Ticketmaster.

HIFK Fotbollin kausikorttilaisilla on vapaa sisäänpääsy tiistaina 11.10. pelattavaan CHL-otteluun IFK – TPS. Koko B-pääty on varattu seisoville faneille.

Vastavuoroisesti kiekko-IFK:n kausikorttilaisilla on vapaa sisäänpääsy HIFK Fotbollin kauden viimeiseen kotiotteluun HIFK – KuPS, joka pelataan Sonera Stadiumilla maanantaina 17.10. kello 18.30.

 

NÄIN TOIMIT

Jos olet HIFK Fotbollin kausikorttilainen, pääset halliin pääsisäänkäynnin oikeanpuoleisesta ovesta, eli Saharan kentän puoleisesta kulmasta. Kausikorttiasi näyttämällä saat pääsylipun CHL-otteluun. Matsi alkaa kello 19.00.

Jos olet kiekko-IFK:n kausikorttilainen, pääset sisään maanantaina 17.10. pelattavaan HIFK-KuPS-otteluun Klackeniin, joka on Sonera Stadiumin pohjoispäädyssä sijaitseva fanikatsomo. Sisään pääset näyttämällä portilla kausikorttiasi. Ottelu käynnistyy kello 18.30.

CHL: HIFK – TPS tiistaina 11.10. kello 19.00
> Liput

Veikkausliiga: HIFK – KuPS maanantaina 17.10. kello 18.30
> Liput

hifkfbc-1017-kups