Skip to main content

hifk-banner-tmLipunmyynti kauden viimeiseen Stadin Derbyyn näyttää tällä hetkellä siltä, että ottelua ei pelkällä ennakkomyynnillä tulla myymään loppuun. Pääsylippuja tullaan myymään ottelua varten myös ovelta.

Lippuja on vielä tarjolla Itäkatsomoon sekä Pääkatsomon ylätasanteelle, eli niin kutsuttuuun yläkatsomoon.

Yläkatsomon liput ovat myynnissä pohjoisen sisäänkäynnin lipunmyyntiluukulla, joka sijaitsee Sonera Stadiumin jäähallinpuoleisessa päädyssä Urheilukadulla. Lippuja Itäkatsomoon voi ostaa ainoastaan Itäkatsomon lipunmyyntikopeilta. Eteläpäädyn vieressä sijaitseva lipunmyyntikoppi ei ole käytössä.

Lipunmyynti avautuu poikkeuksellisesti jo puolitoista tuntia ennen ottelun alkua eli kello 17:00. Maksutapana käyvät kortti ja käteinen. Suosittelemme kuitenkin maksamaan käteisellä, sillä se on nopeampaa ja käteiskassoja on käytössä enemmän.

pohlip
Lippujen hinnat ovelta

 • Yläkatsomo
  Aikuinen 25€
  Lapsi 15€
 • Itäkatsomo
  Aikuinen 27€
  Lapsi 15€

Kaikkiin hintoihin sisältyy Ticketmasterin toimituskulut.

HUOM!
Myynti Ticketmasterin verkkosivuilla päättyy vasta ottelun jo alettua. Suosittelemme siis erittäin lämpimästi, että ostatte liput ennakkoon. Näin vältät jonottamisen ja säästät samalla rahaa! Lippuja voi myös ostaa kaikista Ticketmasterin lippukaupoista. Lähimmän lippukauppasi löydät täältä.

Lippujen hinnat ennakkoon:

 • Yläkatsomo
  Aikuinen 22€
  Lapsi 13€
 • Itäkatsomo
  Aikuinen 24€
  Lapsi 15€

Hanki omasi nyt!

hifk-banner-tm