Skip to main content

HIFK Fotboll ja Elisa ovat solmineet merkittävän yhteistyösopimuksen. Yhteistyö on jo potkaistu käyntiin ainutlaatuisella Elisa Kulman, Tunne peli -projektilla, jossa mitataan pelaajan tunnetiloja tärkeän jalkapallopelin aikana, ensimmäistä kertaa maailmassa. Projekti huipentuu perjantaina 30.9. HIFK-HJK pelissä, jossa yleisö voi mobiilisovelluksen avulla seurata reaaliajassa visualisointia HIFK:n Tommi Vesalan mielen liikkeistä.

– Olemme erittäin innoissamme ja ylpeitä, että HIFK valittiin yhteistyöseuraksi Elisan Tunne peli -projektiin. Elisan avulla voimme tarjota penkkiurheilijoille uuden ja ainutlaatuisen tavan seurata jalkapalloa. Tarkoitus on myös jatkossa luoda uusia tapoja seurata urheilua. Elisa on merkittävä tekijä omalla alallaan, ja on hienoa saada Elisa mukaan HIFK-perheeseen, iloitsee HIFK Fotbollin toimitusjohtaja René Österman.

– Elisa Kulma tarjoaa erilaisia näkökulmia ja nostaa esiin viihtymiseen, kulttuuriin ja teknologiaan liittyviä ajankohtaisia teemoja. Teknologia voi tuoda myös urheiluviihteestä nauttimiseen täysin uusia ulottuvuuksia. Tunne peli -kokeilu on siitä yksi esimerkki. Elisa Kulman tavoin Elisa on paljon enemmän kuin viestintäpalveluiden tarjoaja, vaikutamme ihmisten arkeen monella saralla. Elisa Kulma avaa näitä ikkunoita suomalaisille konkretisoiden, miten innovatiiviset palvelut tulevat osaksi meidän jokaisen arkea, kertoo Elisan kuluttajaliiketoiminnan markkinointijohtaja Tiina Kuusisto.

Lisätietoa: kulma.elisa.fi/tunnepeli

HIFK – HJK perjantaina 30.9. kello 18.30 Sonera Stadium

joukkuekuva-elisa