Skip to main content

0807 IFK M 222HIFK murskasi sunnuntaina pelatulla liigakierroksella sarjakärki IFK Mariehamnin peräti maalein 5-2 (2-2).

Voitto oli joukkueelle ensimmäinen uuden päävalmentajan Antti Muurisen alaisuudessa. Sekä Tomi Maanoja että Mika Väyrynen tekivät ottelussa IFK-debyyttinsä. Pekka Sihvola teki hattutempun ja nosti kauden maalimääränsä neljään. Ville Salmikivi teki kaksi maalia ja nousi joukkueen sisäisen maalipörssin jaetulle kärkipaikalle yhdessä Juho Mäkelän kanssa viidellä maalilla.

HIFK lähtee hakemaan keskiviikkona pelattavasta kauden toisesta Stadin derbystä seurahistorian ensimmäistä voittoa Veikkausliigassa HJK:sta erinomaisista lähtökohdista. Kaikki HIFK:n ja HJK:n neljä edellistä kohtaamista Veikkausliigassa ovat olleet loppuunmyytyjä. Keskiviikon otteluun oli tiistaina jäljellä alle 70o pääsylippua yläkatsomoon. Älä missaa kaikkien aikojen derbyä vaan hanki liput yläkatsomoon ennen kuin ne loppuvat!

IFK Mariehamn oli päästänyt ennen sunnuntaita vain 10 maalia tällä kaudella. Katso HIFK:n 5-2 voittoon päättyneen ottelun maalit alta: