Skip to main content

Stadin derbyn ennakkolehdistötilaisuus Sonera Stadiumilla tiistaina 9.8. kello 13.00

Kauden toinen Stadin derby HIFK – HJK pelataan keskiviikkona 10.8. klo 18.30 Sonera Stadiumilla. HIFK ja HJK järjestävät yhteisen mediatilaisuuden päivää ennen ottelua tiistaina 9.8. kello 13.00 Sonera Stadiumin ravintolatiloissa, osoitteessa Urheilukatu 1-3.

Paikalla tilaisuudessa ovat molempien joukkueiden päävalmentajat, HIFK:n Antti Muurinen ja HJK:n Mika Lehkosuo, sekä joukkueiden pelaajia.

Joukkueet lähtevät otteluihin hieman erilaisista lähtökohdista. HJK nousi sarjakärkeen sunnuntaina pelatulla liigakierroksella pelattuaan 2-2 tasapelin FC Lahden kanssa. HIFK nousi puolestaan pois karsijan paikalta voitettuaan IFK Mariehamnin vieraskentällä peräti 5-2.

HIFK ja HJK kohtaavat keskiviikkona viidettä kertaa Veikkausliigassa. Kaikki neljä aikaisempaa kohtaamista ovat olleet loppuunmyytyjä ja tuleva ottelukaan ei liene poikkeus: otteluun on myyty yli 9 200 pääsylippua. Vapaita paikkoja löytyy yläkatsomosta.

HIFK – HJK keskiviikkona 10.8. kello 18.30 Sonera Stadiumilla
> Liput
> ISTV & Ruutu+ näyttävät ottelun suorana lähetyksenä

LIPMYNTILDERBY0808

Median akkreditointi

Akkreditointipyynnöt HIFK – HJK otteluun pyydetään lähettämään perjantaihin 5.8. klo 12.00 mennessä sähköpostiosoitteeseen

Koska Sonera Stadiumilla on rajallinen määrä paikkoja kirjoittaville toimittajille, pyydämme KAIKKIA otteluun saapuvia median edustajia ilmoittamaan etukäteen saapumisestaan otteluun. Etusijalla ovat työvuorossa olevat toimittajat sekä kuvaajat. Hyväksytty akkreditointi vahvistetaan sähköpostitse.

Akkreditointia varten tarvitaan seuraavat tiedot:
– Akkreditointia hakevan henkilön etunimi ja sukunimi
– Työtehtävä
– Akkreditointia hakevan henkilön edustama media

Median tulee pysyä merkatuilla työskentelyalueilla. Kuvaajien ei ole lupa poistua kenttätasolta katsomoon, eikä pressikortti oikeuta ilman erillistä pääsylippua muualle kuin lehdistökatsomoon tai erikseen lehdistölle merkatuille paikoille.