Skip to main content

HIFK ja HJK kohtaavat tänään kello 18.30 käynnistyvässä ottelussa Sonera Stadiumilla. Ottelu on loppuunmyyty eli Stadin derbyä seuraa illalla paikan päällä 10 500 katsojaa.

HIFK kiittää kannattajiaan tuesta ja pyytää kaikkia paikalle saapuvia IFK-kannattajia pukeutumaan punaiseen. HIFK-kannattajien marssi kohti stadionia lähtee ravintola Hookin (Kisahallin pääty) edestä kello 17.00.

Portit stadionille aukeavat kello 17.30. Porteilla järjestetään turvatarkastus, joten kannattaa varata aikaa stadionille saapuessa. Omalla autolla liikkumista kannattaa välttää stadionin läheisyydessä ja julkinen liikenne on voittajan valinta. Jos sinulla on mobiililippu, lataa se jo valmiiksi ja ota koodi esille portille tullessasi. Molempien joukkueiden kannattajat marssivat stadionille, joka aiheuttaa katujen sulkemista.

Ottelun päätyttyä Klubipäädyn portit pysyvät kiinni 30 minuuttia, jotta kotijoukkueen kannattajat ehtivät poistua stadionilta. Sodexo on varautunut ottelun jälkeiseen odotteluun kioskimyynnin tarjouksilla.

Tervetuloa seuraamaan huippujännittävää ottelua! #StadinDerby #HIFKlive

HIFK – HJK keskiviikkona 10.8. kello 18.30 Sonera Stadiumilla

0810 LoppuunmyytyJoukkuekuva_PUMA_HIFK