Skip to main content

Joukkuekuva_PUMA_HIFK

HIFK Fotboll ja PUMA ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen. Sopimus kattaa edustusjoukkueen lisäksi koko seuran vaatetuksen. Ensimmäistä kertaa HIFK esiintyy PUMA:n pelivarusteissa keskiiviikkona 10.8. HIFK-HJK –ottelussa.

– IFK kasvaa seurana voimakkaasti, mistä osoituksena ovat junioreiden lisääntyvä määrä sekä Stadin mimmit. PUMAn kautta saamme kaiken tarvitsemamme kengistä ja palloista pelivaatteisiin yhdeltä toimittajalta. Olemme innoissamme, että saamme tehdä yhteistyötä maailman suurimpiin kuuluvan urheilubrändin kanssa, kertoo HIFK Fotbollin toimitusjohtaja René Österman.

– Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä HIFK:n kanssa solmitusta pitkäaikaisesta yhteistyökumppanuudesta, jonka myötä brändimme näkyvyys vahvistuu Helsingin alueella. Tulemme myös panostamaan vahvasti markkinointiin pääkaupunkiseudun Intersport-myymälöiden kanssa. Yhteistyö HIFK:n kanssa tukee strategiaamme, jonka tavoitteena on selkeästi nostaa PUMAn jalkapallon profiilia ja kasvattaa markkinaosuutta, kertoo PUMA Finland Oy:n Country Sales Manager Janne Kokko.

– Molemmille osapuolille oli tärkeää, että arvot sopivat yhteen. Myös imagollisesti brändit sopivat toisilleen täydellisesti. HIFK on nopea ja ketterä – aivan kuten PUMA, kuvaa Kokko brändejä.

HIFK – HJK keskiviikkona 10.8. kello 18.30 Sonera Stadium