Skip to main content

HIFK:n ottelut jatkuvat tänään vierasottelulla sarjakärjessä kulkevaa IFK Mariehamnia vastaan. ISTV ja Ruutu+ näyttävät Wiklöf Holding Arenalla kello 18.30 käynnistyvän ottelun suorana lähetyksenä.

Kyseessä on joukkueiden kolmas ja viimeinen kohtaaminen tällä kaudella Veikkausliigassa. 20. toukokuuta IFK Mariehamn kävi hakemassa 1-0 vierasvoiton Sonera Stadiumilta brasilialaiskeskikenttäpelaaja Diego Assiksen osumalla. Edellinen kohtaaminen 7. elokuuta päättyi tähtirintojen 5-2 murskavoittoon, kun Ville Salmikivi osui kahdesti ja Pekka Sihvola viimeisteli hattutempun. Salmikivi, Sihvola sekä Juho Mäkelä ovat tehneet tällä kaudella viisi liigamaalia mieheen.

HIFK:n edellinen ottelu viime viikon lauantaina päättyi 3-1 vierastappioon Ilveksen vieraana. HIFK:n sarjasijoitus on kymmenes ja pistesarakkeessa on 18 sarjapistettä. Karsijan paikalla 11. sijalla oleva FC Inter on tasapisteissä yhtä monella pelatulla ottelulla ja piste-ero yhdeksäntenä olevaan FC Lahteen on kahdeksan pistettä.

HIFK:lla on vielä 11 sarjaottelua pelaamatta, joten jaossa on yhä 33 tärkeää sarjapistettä.

– Meillä on nyt ollut aikaa levätä Ilves-ottelun jälkeen ja olemme päässeet viikkorytmiin hyvin kiinni. Pelaajilla on nälkää enemmän. Ilves-ottelu oli meille kolmas kuuden päivän sisällä ja olimme selkeästi huonolla jalalla heitä vastaan. Odotan joukkueelta pirteää peliesitystä ja raikkautta. Yllätysmahdollisuus on aina olemassa, HIFK:n päävalmentaja Antti Muurinen kertoo.

IFK Mariehamn palasi takaisin voittojen tielle viime sunnuntaina kahden hävityn ottelun jälkeen, kun saarelaiset kävivät hakemassa 2-0 vierasvoiton Vaasan Palloseurasta. Joukkueen paras maalintekijä Dever Orgill on tehnyt tällä kaudella yhdeksän maalia ja jamaikalaishyökkääjä on antanut neljä maaliin johtanutta syöttöä. Orgill teki kaksi maalia HIFK:n ja IFK Mariehamnin edellisessä kohtaamisessa.

– IFK Mariehamn pelasi erinomaisen pelin VPS:aa vastaan. Se oli vakuuttava esitys. Joukkue teki todella paljon töitä ja myös Orgill sekä Assis olivat vahvasti puolustuspelaamisessa mukana. IFK Mariehamn sai nopeasti käännettyä kurssin kahden tappion jälkeen. He ovat varmasti tänään meidän kanssa paljon paremmin hereillä kuin viimeksi, Muurinen sanoo.

– IFK Mariehamn johtaa sarjaa. Se tuo lisävirtaa heidän pelaamiseen ja joukkueessa on varmasti hyvä itseluottamus. Kova ottelu tiedossa.

HIFK:n kokoonpanosta ovat sivussa Jukka Halme (alaraajavamma), Emil Conti (alaraajavamma), Ville Taulo (alaraajavamma), Tommi Vesala (yläraajavamma) sekä maalivahti Carljohan Eriksson (alaraajavamma).

IFK Mariehamn – HIFK sunnuntaina 21.8. kello 18.30 Wiklöf Holding Arenalla

  •  ISTV & Ruutu+ näyttävät ottelun suorana lähetyksenä
  • Pelaa Veikkauksen pelit hifkfotboll.fi/veikkaus kautta ja tuet samalla HIFK:n junioritoimintaa
  • HIFK Fotbollin Twitter-tili @HIFKedustus tarjoilee ottelun liveseurannan hashtagilla #HIFKlive. Sosiaalisessa mediassa seurataan tiiviisti joukkueen tunnelmia koko ottelupäivän ajan.

SJK_koti

HIFK:n seuraava kotiottelu: HIFK – SJK lauantaina 27.8. kello 16.00 Sonera Stadiumilla
> Osta ennakkoliput

Lippujen hinnat

De Stjärnprydda / Pääkatsomo / Huvudläktaren
Ennakkoon 21€ Ovelta 25€

IFK Klacken / Pohjoispääty / Norra ändan
Ennakkoon 15€ Ovelta 18€

Itäkatsomo / Östra läktaren
Ennakkoon 19€ Ovelta 22€

Lapset 16-7v, kaikkiin katsomoihin
Ennakkoon 7€ Ovelta 10€

Hinnat sisältävät Ticketmasterin palvelumaksun.
– Pyörätuolipaikka halvimman pääsylipun mukaan + avustaja ilmaiseksi.
– Säästämisen lisäksi vältät jonottamisen stadionille ostamalla pääsyliput ennakkoon Ticketmasterista!