Skip to main content

MEGAMATKA TAMPEREELLE LA 13.8. 
Tampereen megamatka on taas täällä! Viime vuonna myytiin neljä bulia dösää loppuun, joten vähintään samaan on pystyttävä tänäkin vuonna! Ajoissa ilmoittautuminen kannattaa, sillä 7.8. mennessä ilmoittautuneille on reissu tarjolla puoli-ilmaiseen 15 euron hintaan.

Dösät lähtevät poikkeuksellisesti Finlandia-talon parkkipaikalta Helsinki City maratonin takia, osoitteesta Karamzininkatu.

Ilves – HIFK la 13.8. klo 16.00

Aikataulu:
13.00 Lähtö, Finlandia-talon parkkipaikka (osoite Karamzininkatu)
16.00 Ilves – HIFK, Tammelan Stadion
20.30 Paluu Helsinkiin

Matkan hinta on 15 euroa (7.8. asti) / 20 euroa (8.8. alkaen).Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen . Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi sekä kotipaikkakunta. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

Huomio! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen.

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai Facebook-ryhmän kautta.

LIPMYNTILDERBY0802

HIFK:n seuraava kotiottelu: HIFK – HJK keskiviikkona 10.8. kello 18.30
Otteluun on myyty yli 8 400 pääsylippua. Varmista paikkasi parhailta paikoilta ennen kuin liput loppuvat.
>Liput