Skip to main content

HIFK pelaa maaottelutauon jälkeen seuraavan ottelunsa perjantaina 9.9. ja silloin Sonera Stadiumilla vastaan asettuu kotiottelussa Vaasan Palloseura. Viikonlopun jälkeen HIFK kohtaa vieraskentällä erittäin tärkeässä ”kuuden pisteen vierasottelussa” FC Interin, joten jokaisen IFK-kannattajan tukea kaivataan myös Turussa!

Aikaiset ilmoittautujat pääsevät reissuun halvemmalla, joten aikataulut kuntoon ja ilmoittautumisia tulemaan! IFK!

Turku ma 12.9. klo 18.30

Aikataulu:
15.30 Lähtö, Töölön Kisahallin pääty
18.30 FC Inter – HIFK / Veritas Stadion
22.00 Paluu Helsinkiin

Matkan hinta on 20 euroa (4.9. asti) / 25 euroa (5.9. eteenpäin). Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen . Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi sekä kotipaikkakunta. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä.

Huomio! Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen.

Jos jokin asia askarruttaa mieltä, lue usein kysytyt kysymykset Kingien matkajärjestelyistä. Jos vastausta ei löydy listalta, saat asiaan nopeimmin vastauksen Kingien sähköpostiosoitteen tai FB-ryhmän kautta.

Teksti ja lisätiedot: www.stadinkingit.com

HIFK_VPS