Skip to main content

Töölön Sävel tarjoaa lauantaina 27.8. kello 12 alkaen 20 ensimmäiselle hampurilaisen ostajalle ilmaisen lipun kello 16 alkavaan HIFK:n Veikkausliigaotteluun.

HIFK:n pelaajien suosima ravintola Bistro Töölön Sävel sijaitsee Runeberginkadulla, kivenheiton päässä Töölöntorista Adlonin korttelissa.

Arkipäivien kotiruokatyyppinen lounas on hyvin suosittu. Teemoiltaan vaihtelevalle sunnuntaibrunssille on suositeltavaa varata pöytä. À la carte -annoksista varsinkin muhkean maukkaat hampurilaiset ja ravintolan isännän Ari Zerzan Suomeen tuomat flambeet eli liekkipiiraat ovat erityisen kysyttyjä.

Töölön Sävelen sydämellinen henkilökunta toivottaa Sinut tervetulleeksi nauttimaan nuoren polven töölöläisestä ravintolaosaamisesta.

Lounaan jälkeen jatkot Bolliksella!

Puma ja KSB järjestävät Pallokentän sisäänkäynnillä ennen HIFK:n ja SJK:n välistä Veikkausliigaottelua kello 14-16 mahdollisuuden ostaa HIFK:n fanituotteita ja varata muun muassa aitoja Puman gameworn-pelipaitoja. Lisäksi HIFK:n uusi yhteistyökumppani Puma esittelee valikoimaansa IFK:n kannattajille.

Paikalla on mahdollisuus tavata myös HIFK:n edustusjoukkueen pelaajia, potkaista pallotutkaan ja nauttia aitoa kisamakkaraa, jota tarjoilevat Snadit Kingit eli HIFK:n 2004 syntyneet pelimiehet! Tarjoiluiden tuotto menee suoraan tulevaisuuden Veikkausliigapelaajien HIFK:n 04-syntyneiden joukkueen toimintaan.

Ennen illan pääottelua HIFK:n A-juniorit pelaavat SM-sarjaottelun Vaasan Palloseuraa vastaan. HIFK on sarjassa neljäntenä, joten A-juniorit taistelevat tiukasti SM-mitaleista. Tule kannustamaan IFK voittoon!

HIFK A – VPS A lauantaina 27.8. kello 12.30 Sonera Stadiumilla
> Vapaa pääsy tai vapaaehtoinen sisäänpääsymaksu (Itäkatsomo avoinna). Sodexon tarjoilupiste avoinna. Sisäänkäynti Itäkatsomon sisäänpääsyporteista.

HIFK – SJK lauantaina 27.8. kello 16.00 Sonera Stadiumilla
> Liput alkaen 15 euroa / 7 euroa

FBPS-0728-SJK